FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Tamaș îl ia tare pe Cortacero: „Dacă eram la Dinamo, nu-și permitea asta! Mergeam până în Spania” » Ce spune despre Magaye

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 10:57 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 11:18

Gabi Tamaș (37 de ani), fundașul celor de la FC Voluntari, a comentat situația complicată în care se află Dinamo, din cauza datoriilor neachitate încă de Pablo Cortacero.

Fost jucător la Dinamo în trei perioade diferite, Tamaș a vorbit despre conducătorul iberic, dar a comentat în stilul caracteristic scandalul în care a fost implicat atacantul Magaye Gueye (30 de ani), găsit dopat la cocaină.

„Nu știu, ce s-a întâmplat la Dinamo? S-a dopat cineva? Lasă, că s-au dopat și alții. Ce, pe alţii nu i-au prins dopați sau cum? La noi în ţară se face un are tam-tam pentru că este Dinamo brand. Droguri, «nedroguri», jucătorii trebuie să joace şi să iasă din situația asta.

Nu cred că îşi permiteau să facă aşa ceva dacă eram eu. Mergeam până în Spania! E păcat ca un club ca Dinamo să ajungă în situația asta”, s spus Tamaș, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, anunțul care le dă aripi fanilor lui Dinamo: „O să mă întorc să ajut”

Ionel Gane va fi dat afară de la Dinamo » Anunțul făcut de DDB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  14 Martie 2021, 22:35

Iti dadea niste palinca si te linistea

tororosso
tororosso  •  14 Martie 2021, 16:34

Găbiță dacă era la Dinamo făcea prăpăd . După 1/2 l de pălincă intra cu capul prin ușa lui Cortacero și primea și o lovitură de pedeapsă . Zburdă gradele din sticlă prin căpuțul său imbibat .

ucv1948
ucv1948  •  14 Martie 2021, 11:50

Neeeaahhh .... nu apuca sa treaca de unguri ..... se impiedica de prima sticla de JB si acolo ramanea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează