FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Pancu îi răspunde lui Becali: "Nu el a distrus Rapidul"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 10:18

Daniel Pancu, atacantul alb-vișiniilor, i-a răspuns lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a declarat ieri că "mi-am îndeplinit obiectivul, le-am distrus pe Dinamo și Rapid".

" Gigi Becali n-are de ce să-și aroge merite. Noi ne-am distrus singuri. Au fost probleme multe la Rapid, dar obiectivul nostru e să devenim mai puternici decât am fost vreodată", a declarat Pancu la TV Digi Sport.

"Mi-am îndeplinit obiectivul. Le-am distrus pe Dinamo și Rapid. Suporterii asta mi-au cerut, asta am făcut", declara glorios ieri Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali, despre victoria cu Dunărea Călărași: "De ce dădeam minge lungă?  De ce să am emoții?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
visiniujohn
visiniujohn  •  26 Septembrie 2018, 16:48

Nu stiu dinamo sau Rapid,da pe steaua a distrus-o total

rjka
rjka  •  24 Septembrie 2018, 18:23

Ai uitat când purtai la. Gât fularul lui dinamo și pe urma cel al Rapidului , singuru lucru pe care l-ai distru se numește Steaua bucuresti ai reușit prin dedesubturi sa pui mâna pe un Clubcarevna fost niciodată al tău ,iar justiția a îndreptat lucrul asta Steaua joaca in liga 4 și se bucura de susținere necondiționată a suporterilor tu ai rămas cu un SRL înființat in 2003 fcsb care se zbate in mediocritate doar presa aservita te susține și becalioti tai supuși .

stelistul1
stelistul1  •  24 Septembrie 2018, 15:34

De ce nu spui tu Pancule cati bani ati luat de la Becali ca sa tineti Steaua in lliga4?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează