FOTBAL  »  LIGA 3  »  SC OȚELUL GALAȚI

EXCLUSIV Petre Grigoraș, resemnat cu gândul despărțirii de Oțelul » Mesaj pentru jucători și suporteri: „Îmi pare nespus de rău”

Petre Grigoraș a fost de 3 ori antrenor la Oțelul
Petre Grigoraș a fost de 3 ori antrenor la Oțelul

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 15:10 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 15:57

Ratarea promovării în Liga 2 ar putea provoca despărțirea antrenorului Petre Grigoraș (56 de ani) de SC Oțelul Galați.

Barajul de promovare în Liga 2 pierdut împotriva rivalei locale Dacia Unirea Brăila, după 1-1 în tur și 0-1 la retur, lasă urme adânci la Oțelul. Într-o primă fază au venit demisiile lui Cornel Moisescu, președintele Consiliului Director, și a lui Iulian Apostol, managerul executiv al clubului. 

Următoarea plecare pare a fi cea a antrenorului Petre Grigoraș, care este resemnat cu ideea despărțirii. 

Petre Grigoraș: „Contractul se încheie la finalul lunii iunie”

„Le-am transmis jucătorilor un mesaj pentru anul care a fost, contractul meu se sfârșește la finalul lunii iunie. S-ar fi prelungit automat doar dacă promovam. Nu trebuie să îmi dau demisia, contractul meu se încheie pe 30 iunie

Îmi pare nespus de rău că nu am realizat acest lucru (n.r. - promovarea) pentru echipa la care țin foarte mult, la care am avut rezultate foarte bune și în orașul în care m-am simțit foarte bine. Totul este istorie, la sfârșitul lunii se încheie contractul. Era normal să îmi iau la revedere de la jucători, neîndeplinind obiectivul e clar că totul se termină”, a transmis Grigoraș pentru GSP.ro. 

Grigoraș lasă o portiță deschisă

Totuși, antrenorul băcăuan nu exclude posibilitatea de a continua pe banca Oțelului, în cazul în care conducerea îi va propune acest lucru: „Șanse ar putea fi în cazul în care ei își doresc să continue cu mine, dar propriu-zis contractul se încheie la 30 iunie”. 

În cazul în care propunerea de prelungire din partea Oțelului nu va veni, Grigoraș nu va rămâne mult timp pe bară: „Mi-aș dori să găsesc un nou angajament, asta este ceea ce îmi place și zic eu că mai pot face lucruri frumoase, dar nu depinde de mine. O să văd ce pot să găsesc în perioada următoare”.

Regret mult de tot că nu am reușit aici, mi-am dorit mai mult decât foarte multă lume. Din păcate, așa este în sport. Se mai întâmplă, s-a întâmplat și la case mai mari. Toți își doresc să câștige, dar există un singur învingător. Anul ăsta se pare că Brăila a fost mai norocoasă decât am fost noi. 
- Petre Grigoraș, pentru GSP.ro

Mesajul lui Petre Grigoraș pentru jucătorii Oțelului

Vă mulțumesc pentru tot! Poate pentru unii am fost nou, pentru alții mai învechit. Mi-am dorit foarte mult și regret că nu am reușit mai mult. Poate pe unii i-am dezavantajat, dar nu am avut nicio intenție să fac asta. Întotdeauna binele echipei a primat. Nu am vrut decât să fie bine pentru grup.

Mă bucur că am avut parte de caractere deosebite. Vă urez baftă multă în continuare! Salutări vouă și familiilor voastre.
- Petre Grigoraș, conform viața-liberă Galați

Actualul mandat al lui Petre Grigoraș la Oțelul a început în luna august a anului trecut. Grigoraș a mai pregătit Oțelul în două rânduri, între decembrie 2005 și iulie 2009, apoi între februarie și iunie 2013. 

Mai multe știri din ligile inferioare:

Steagul Renaște! Dar cine o susține? » Situația în fotbalul brașovean după promovarea Coronei în Liga 2

Daniel Oprița vrea salariu de Liga 1 pentru a continua la CSA Steaua » A refuzat o propunere consistentă și șantajează clubul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  03 Iunie 2021, 16:58

Deci il vrei plecat pe Grigoras si in locul lui aduci pe cine? Ca Grigoras e antrenor de play off in prima liga. Asta daca cei cativa derbedei care au mai ramas in cloaca numita Sidimplozia ar fi capabili sa gandeasca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează