FOTBAL  »  LIGA 3  »  PLAY-OUT

Pompiliu Stoica, gol de generic în play-out-ul din Liga 3! Formația lui s-a salvat de la retrogradare

Fostul internațional Pompiliu Stoica (45 de ani) a marcat un gol superb în victoria obținută de CSO Plopeni, scor 3-0, în fața celor de la CS Blejoi.
Fostul internațional Pompiliu Stoica (45 de ani) a marcat un gol superb în victoria obținută de CSO Plopeni, scor 3-0, în fața celor de la CS Blejoi.

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 02:51 / Actualizat luni, 23 mai 2022 03:04

Fostul internațional Pompiliu Stoica (45 de ani) a marcat un gol superb în victoria obținută de CSO Plopeni, scor 3-0, în fața celor de la CS Blejoi. A fost meciul care a asigurat prezența în următorul sezon din Liga 3.

Pompiliu Stoica nu poate sta departe de fotbal. Antrenorul secund al prahovenilor de la CSO Plopeni a acceptat să revină pe gazon în finalul anului trecut, la rugămintea primarului localității. 

Pompiliu Stoica, reușită de generic în Liga 3

Fostul internațional prinde minute etapă de etapă, iar în week-end, în meciul decisiv pentru supraviețuirea în Liga 3, împotriva lui CS Blejoi a fost introdus în minutul 70. 

La câteva secvențe distanță, Pompiliu a înscris un gol încântător, un șut cu piciorul stâng de la peste 25 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, fără speranță pentru portarul advers.

CSO Plopeni a încheiat pe locul 3 în play-out-ul din Seria II, cu 34 de puncte, și va evolua cel puțin încă un sezon în al treilea eșalon.

VIDEO Ce spune Pompiliu Stoica despre băiatul său: „Visează fotbal. Sper să joace cât mai mult la FCSB”

Citește și alte știri din ligile inferioare: 

FC Brașov se menține în Liga 2! A câștigat și returul barajului » Poli Timișoara speră să profite de problemele de la Gaz Metan

EXCLUSIV Ioan Niculae a ieșit din închisoare! Astra s-a prăbușit în Liga 3, iar patronul o ține „pe perfuzii” » Planurile celor care conduc fosta campioană

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează