FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIEȘTI

Update Starea portarului luat cu elicopterul SMURD de la un meci din Liga 3: „Veștile nu sunt îmbucurătoare”

FOTO: Facebook C.S. Sporting Lieşti Official
FOTO: Facebook C.S. Sporting Lieşti Official

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 22:32 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 15:55

Portarul celor de la Sporting Liești, Cosmin Vădeanu, a suferit o accidentare gravă în meciul de ieri cu Metalul Buzău, scor final 1-0, în Liga 3.

UPDATE 15:30 » Cosmin Vădeanu a suferit 5 fracturi la nivelul feței și va fi operat

Oficialii clubului din Liești au dat primele informații despre starea de sănătate a portarului, acesta suferind multiple fracturi la nivelul feței.

„Din păcate veștile nu sunt foarte îmbucurătoare în privința lui Cosmin. În urma investigațiilor de noaptea trecută, a reieșit că portarul nostru a suferit 5 fracturi la nivelul feței (piramidă nazală, maxilar, mandibulă..), urmând ca în cursul acestei zile să fie supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București, el aflându-se deja la București! Vestea bună este că la nivelul capului, Cosmin nu are nimic, el fiind in momentul de față conștient și lucid!”, au postat pe facebook cei de la Sporting Liești.

Vădeanu a fost lovit cu piciorul în cap de un adversar și și-a pierdut cunoștința. A intervenit ambulanța și a fost chemat și un elicopter SMURD. Sportivul a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Galați, cu elicopterul, scrie Antena 3.

Medicii au transmis că goalkeeperul a suferit o comoție cerebrală, o fractură de piramidă nazală și și-a pierdut și un dinte. El va face investigații suplimentare la Unitatea de Primiri Urgențe, urmând a fi stabilit diagnosticul final.

Conducerea lui Sporting Lieşti şi suporterii prezenţi la meci îl acuză pe arbitrul partidei că nu şi-ar fi dat seama cât de gravă este accidentarea portarului şi nu a oprit meciul, ceea ce a provocat întârzierea aterizării elicopterului SMURD, informează Europa FM.

Tibi Ghioane a demisionat de la SR Brașov

UPDATE Percheziții și 13 persoane duse la audieri: clubul din România e suspectat că și-a vaccinat fictiv 10 fotbaliști!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează