FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Incredibil! Primarul Cherecheș a dat-o la întors » Nu mai desființează echipa: „Cine și-a imaginat asta s-a înșelat amarnic”

Minaur Baia Mare nu se mai desființează.
Minaur Baia Mare nu se mai desființează.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 13:33 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 13:52

CS Minaur Baia Mare a ratat promovarea în Liga 2, pierzând barajul cu ACS Comuna Recea (2-1, 1-2, 4-3 după penalty-uri). Soarta echipei pare să atârne acum doar de mofturile primarului Cătălin Cherecheș. 

Ieri, edilul din Baia Mare anunțase în presa locală că va desființa echipa, acesta având o reacție extrem de dură după ratarea promovării în eșalonul secund. „Din acest moment echipa de fotbal este desființată. Stadionul se închide și intră în reabilitare”, „tuna” ieri Cherecheș.

Doar că primarul a revenit astăzi la sentimente mai bune. A anunțat pe contul său de Facebook că nu mai desființează echipa, prezentând planurile pe care le are în perioada următoare la Minaur Baia Mare.

Cherecheș: „Cine și-a imaginat că mă voi opri din a susține fotbalul din Baia Mare s-a înșelat amarnic”

Cine și-a imaginat că mă voi opri din a susține fotbalul în Baia Mare s-a înșelat amarnic.

Ieri, am cerut demisiile de onoare din partea tuturor celor implicați. Unii merită, alții nu. Important pentru Baia Mare este să își ia soarta în mâini din perspectiva infrastructurii sportive și, pe lângă finanțarea pe care o avem pentru un teren sintetic cu dotări și vestiare în zona fostului Liceu Minier, respectiv Colegiul Aurel Vlaicu, vom completa baza sportivă cu al doilea teren sintetic.

Primul este finanțat prin Compania Națională de Investiții, iar al doilea de către administrația locală. Aici vom dezvolta baza piramidei în fotbal prin înființarea Academiei de Fotbal a Municipiului Baia Mare Chiar dacă de mai bine de 3 ani am realizat proiectul de reabilitare a Stadionului Viorel Mateianu și l-am înaintat spre finanțare forurilor guvernamentale, aprobându-se investiția, în realitate am primit doar povești și amănări și scuze. Am hotărât să facem noi reabilitarea începând de acum. Și acum să vă spun despre fotbal…

MINERUL BAIA MARE MERGE MAI DEPARTE.

... Îmi doresc să fie primiți în Academia de Fotbal, fără să aibă vreo obligație de plată, toți copiii din Baia Mare care iubesc acest sport. Să aibă fiecare copil echipamentul lui primit de la club, cu culorile clubului, pe care să îl poarte cu mândrie.

Rămân fidel echipei Minerul Baia Mare și construim serios pentru viitor” - Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare

În prealabil, după meciul tur din barajul cu ACS Comuna Recea, câștigat cu 2-1, Cătălin Cherecheș afirma pentru GSP.ro că „Minaur va ataca promovarea în Liga 1 încă din primul an”.

Citește și alte știri despre Liga 3:

BREAKING NEWS Steaua ar putea să nu joace în sezonul viitor!

FOTO Reunire amânată la Brașov! Jandarmeria nu și-a dat acordul, din cauza numărului mare de fani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
748524152168270
Bogdan Burdusel  •  12 August 2020, 14:57

Uitase ca vin alegerile! ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează