FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

BREAKING NEWS Steaua ar putea să nu joace în sezonul viitor!

Steaua București a petrecut după promovarea obținută din barajul cu Bărăganul Ciulnița și cu Argeșul Mihăilești, doar că e posibil să fi avansat într-o ligă de nedisputat! Sursă foto: Facebook CSA Steaua
Steaua București a petrecut după promovarea obținută din barajul cu Bărăganul Ciulnița și cu Argeșul Mihăilești, doar că e posibil să fi avansat într-o ligă de nedisputat! Sursă foto: Facebook CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 10:34 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 10:58

CSA Steaua București a petrecut după promovarea obținută din barajul cu Bărăganul Ciulnița și cu Argeșul Mihăilești, doar că e posibil să fi avansat într-o ligă de nedisputat! Care ar fi problema?

Protocolul sanitar pe care FRF, LPF și Ministerele Sportului și al Sănătății îl aplică în Liga 1 va fi păstrat și în „B”, și în „C”. Nici în eșalonul secund nu le va fi ușor cluburilor să respecte condițiile, cu zeci de testări de-a lungul unui sezon. 

În Liga 3 pare că nu sunt bani suficienți. Cu cinci serii a câte 18 echipe, ar exista 90 de formații în liga a treia. 

Costuri imense pentru testări

Un test costă 50 de euro și fiecare club ar avea nevoie să testeze măcar 30 de persoane, în medie. Rezultă un cost cumulat pentru toate echipele de 135.000 de euro doar pentru testele dinaintea unei etape din liga a treia! Mai mult de o jumătate de milion de euro într-o lună cu patru etape.

VIDEO Stadionul Steaua, aproape gata! Noutăți la „bijuteria” din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Planul răzbunător al lui Gigi Becali e la mâna FRF! Federația decide dacă FCSB luptă cu CSA Steaua

CSA Steaua e aproape de promovare și are un mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu se va întâmpla niciodată!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (52)
semperfidelis
semperfidelis  •  12 August 2020, 20:23
Postat de respect2014 pe 12 August 2020, 12:47

Hmmm...dimpotriva! Titlul este total gresit! Eu sunt de parere ca CSA este deja cu un picior in Liga a doua. Cate echipe isi permit sa plateasca aceste teste?? CSA isi permite pentru ca nu sunt banii clubului ci banii statului. Isi permite sa faca cate trei teste inainte de etapa! Sau 5!! Oricate e nevoie. Bugetul e nelimitat. Se termina...se mai aloca. Asa ca e o veste buna. Probabil din cele 90 mai putin de 10% au bani pentru asa ceva. Si chiar daca ar avea buget nu vad de ce ar plati. Ce credibilitate...Cumpara pur si simplu fosta Regal si devine "Steaua". Pornire din liga a patra cand trebuia din a cincea. 3 ani in a patra si promoveaza pentru ca...pandemie. Acum va fi singura cu bani de teste. Felicitari CSA pentru o noua promovare de succes. Sunt curios sa vad ce gaselnita se va gasi pentru trecerea in Liga 1. Si daca credeti ca exista vreo deosebire intre FCSB si CSA este ca si cum crezi ca PNL e mai bun ca PSD. Trist...

Mai ramane sa zici ca asiaticul care a mancat liliacul de la care a pornit corona, este angajat al clubului Steaua. In 2021 o sa iradieze cu 5G toate contracandidatele Stelei din L2 si o sa fie primita direct in L1 unde o sa joace toate meciurile cu Fcsb, pt ca dc nu. Scoate-ti folia de aluminiu de pe cap. Pa!

semperfidelis
semperfidelis  •  12 August 2020, 20:01

Pe langa faptul ca n-ar putea promova Steaua, ce ne-am facem cu toti fotbalistii care joaca la cluburile astea? Se fac toti uberisti? Daca 2500 de fotbalisti de L3 stau un an pe tusa, mai are cineva pretentia ca fotbalul de la noi e unul profesionist? Eu zic ca in cel mai rau caz se fac mai putine serii, si joaca cine poate.

3520726687940424
Razvan Zeciu  •  12 August 2020, 16:30

30 de persoane x 50 euro = 1500 euro x 4 etape pe luna = 6000 euro .... eu nu inteleg cum se fac angajari la voi ....

Vezi toate comentariile (52)
Comentează