FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua e aproape de promovare și are un mesaj categoric pentru Gigi Becali: „Nu se va întâmpla niciodată!”

Gigi Becali are interzis în Ghencea +21   FOTO
Gigi Becali are interzis în Ghencea

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 14:46 / Actualizat duminica, 02 august 2020 15:42

CSA Steaua este cu un pas în Liga 3, dar oficialii echipei se gândesc la disputa cu Gigi Becali, patronul FCSB.

După 8-1 cu Argeşul Mihăileşti, în play-off-ul pentru promovare, Iulian Miu, antrenorul secund de la CSA Steaua, i-a transmis lui Gigi Becali că FCSB nu are voie să joace în Ghencea, pe stadionul care se construiește din bani publici.

„Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace pe Stadionul Steaua! Nu mă interesează unde o să joace FCSB! Dar clar nu va juca niciodată pe Stadionul Steaua. Eu aşa văd lucrurile”, a declarat Iulian Miu pentru TV Telekom Sport

A fost o victorie importantă, eu mă așteptam la această victorie, sper ca şi miercuri să câștigăm şi să ne vedem cu bine în Liga 3. Se fac eforturi foarte mari din partea clubului să se asigure tot necesarul pentru Liga 3, eu cred că uşor, uşor ne îndreptăm spre liga secundă
- Iulian Miu

Programul barajului pentru promovarea în L3

  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești 8-1
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița

FOTO. Imagini tari de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

+17 FOTO

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Duckadam, dezvăluiri neștiute despre un scandal din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!"»”

 Vezi mai multe știri despre Steaua: 

FOTO Imaginea pe care toți steliștii o așteaptă » Așa va arăta „bijuteria” din Ghencea

UPDATE Steaua are drept de promovare! Contestația Rapidului a fost respinsă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  04 August 2020, 14:17
Postat de bulan pe 02 August 2020, 18:35

Echipa Stelei a pierdut "numele, marca, sigla si palmaresul". Dar echipa Stelei e fc fcsb, nu FC Talpan. Ti se pare ca Talpanu e mai rasarit ca oieru ?

*** Daca s-a folosit numele ilegal,tot armata a pus umarul la lucul asta! Nu exista sa ti se fure ceva,sau sa ti se foloseasca ceva alt tau,iar tu sa vii dupa 13 ani sa reclami,dupa ce in 13 ani ai facut bani din asta! Oricum,nici acum nu stie lumea nimic,iar galeriile nici ele nu sunt interesate de Steaua! N-am aflat nici pana in ziua de azi daca s-a furat echipa,sau daca doar s-a folosit numele si marca fara acordul,fara acordul armatei!Nu stim nici pana in ziua de azi,daca si de ce Talpan are/cere palamres pana in 2003 si de ce! Ati gasit un singur vinovat,Gigi si cu asta v-ati spalat pe maini,dar de armata care a distrus clubul si furat banii,inainte sa apara un fraier cu Gigi sa finanteze,nu ziceti nimic! Pai daca armata administra cum trebuia clubul asta,mai ajungea la Paunescu sau Becali???Dar sa fim sinceri,credeti ca alora de la sud le pasa de echipa???Doamne fereste,aia sunt in stare sa mai faca 99 de echipe si sa considere ca aia e Steaua!poate sa dea faliment Csa de 99 de ori,ei tot sclavii generalilor sunt,pt ca saracii baieti,cred ca e echipa lor! Au uitat ca Talpan era la un pas sa transforme Steaua in firma de imbuteliat vin,sau cabinet de avocatura,nu?Pentru bani,csa face orice,***,asa cum a mai facut,sau ati uitat baieti??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulan
bulan  •  02 August 2020, 18:35
Postat de maldini_1986 pe 02 August 2020, 16:57

Dar poti sa tii cu cine vrei, asa cum am scris mai jos, nici Glasgow R, Parma sau Juventus nu au retrogradat dpdv sportiv, pe teren, dar asta nu i-a oprit pe fani sa-si sustina echipa in continuare la bine, dar mai ales la greu! Echipa cu care tii tu, nu detine numele, marca, sigla si palmaresul Stelei. Patronul pe care il indragesti a primit in 2003 doar lotul de jucatori si locul in L1, deci evident ca n-are nicio treaba cu Steaua! Daca nu ma crezi, intreaba-l pe D. Dragomir pe care l-ai auzit probabil cand s-a autodenuntat, cu orice risc(!) ca l-a ajutat pe Gigi sa fure Steaua. Doar ca nu furat-o cu totul, asa cum a crezut el.

Echipa Stelei a pierdut "numele, marca, sigla si palmaresul". Dar echipa Stelei e fc fcsb, nu FC Talpan. Ti se pare ca Talpanu e mai rasarit ca oieru ?

realcf
realcf  •  02 August 2020, 17:57

Miule ... te credeam baiat destept! Au facut parintii tai Stadionul din Ghencea? De unde pana unde alegi tu cine joaca pe stadionul ala?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează