FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

UPDATE Steaua are drept de promovare! Contestația Rapidului a fost respinsă

Rapid a constestat la FRF dreptul celor de la CSA Steaua de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3.
Rapid a constestat la FRF dreptul celor de la CSA Steaua de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 14:00 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 18:46

Contestația Rapidului la FRF, legată de dreptul celor de la CSA Steaua de a participa la barajul pentru promovarea în Liga 3, a fost respinsă.

La ieșirea de la Comisia de Disciplină a FRF, Florin Talpan a declarat: „Mă bucur că am obținut o nouă decizie favorabilă Stelei București. Echipa noastră trebuie să meargă mâine la Modelu și să câștige meciul cu Argeșul Mihăilești. Apoi trebuie să învingă și Bărăganul Ciulnița și să facă pasul spre Liga 3. Locul Stelei nu este în ligile inferioare. 

Locul său este în Liga 1, pentru că Steaua București este cea mai importantă echipă de fotbal din România, cu un palmares care nu va fi niciodată egalat. A fost un proces dificil la FRF și mă bucur că s-a terminat cu bine. FRF și AMFB nu ne-au fost prietene în ultimii ani și chiar ne-au pus piedici la promovare, în sezonul 2017-2018. Am pierdut doi ani și acest lucru nu e bine pentru un club de talia Stelei. Băieții noștri trebuie să aibă acest lucru în vedere și să câștige mâine. Eu am câștigat azi, aștept ca ei să câștige mâine și miercuri, iar Steaua să promoveze”.

Program baraj promovare Liga 3: 

  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița

ȘTIREA INIȚIALĂ: EXCLUSIV Rapid a cerut ca Steaua să nu aibă drept de promovare!

În acest week-end, CSA Steaua ar fi trebuit să înceapă meciurile barajului de promovare în Liga 3. Partidele cu Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița ar trebui să se dispute pe stadionul din Modelu, asta dacă FRF va respinge cererea Rapidului. Clubul giuleștean a contestat modul în care „militarii” au fost desemnați campioni de AMFB și cere desemnarea reprezentantei Bucureștiului pe teren. Comisia de Disciplină a Federației va judeca astăzi cazul. 

Rapid 2 vrea să promoveze

Rapid 2 ocupa locul secund în Liga 4 București, în momentul întreruperii competiției. Giuleștenii erau pregătiți pentru play-off-ul care avea să decidă reprezentanta Capitalei la baraj.

1. CSA Steaua54
2. FC Rapid 192347
3. ACS Bucharest United46
4. Progresul București40
5. AFC Asalt40

„N-ai cum să dai o asemenea decizie numai pentru că îi întrebi pe unii dacă pot sau nu să respecte protocolul. Avem un regulament, un protocol medical, cine nu poate să îl respecte, nu se prezintă la meci și pierde cu 0-3. E simplu. Noi am chemat echipa de o lună și jumătate la pregătire, am făcut 3 teste, eram pregătiți de joc. Pentru ei ar fi fost o foarte bună ocazie să arate ce pot”
- Ovidiu Burcă, după ce Steaua a fost desemnată campioană

Cererea făcută de Rapid: 

Gigi Becali, trădat și de Adi Popa? „Nu știu dacă FCSB e Steaua! Voi fi unde e marea masă a suporterilor”

CSA Steaua și-a aflat adversarele din barajul pentru Liga 3! Când se joacă meciurile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (91)
105662257060988
Eugen Qy  •  14 August 2020, 05:20
Postat de Marian Ghergus pe 31 Iulie 2020, 21:18

Dezertorii din armata romana care au venit cu trupele sovietice - bodnaras - an puker - ceausescu - valize - brichete si acum comisii care incalca regulamente !!! Asa vad eu steaua....!

Mananci mult MARO ! Pai mai smechere, BRICHETA a fost aruncata de un rapidist din TRIBUNA si il viza pe capitanul stelist, care se gase3a in acel moment in apropierea arbitrului. voi o tot dati cu nricheta, dar despre scandurile si bancile de plastic ce aproape umplusera partea aceea de teren de ce nu spuneti NIMIC? Despre ve3stitele (DEJA) pungi cu urina aruncate-n capul adversarilor sau cu cele pline de *** aruncate din tribuna Rapidista , NIMIC ? Despre pietrele care zburasera la la bombardament NIMIC ? Despre faptul ca Spikerul Stadionului a fcaut NENUMARATE apeluri catre galerie sa nu mai arunce ca RAPIDUL conduce iarasi NIMIC ? Despre sticlele si cioburile de langa fanionul de la cornerul din dreapta NIMIC ? Ia spuneti si cate minute a fost oprit meciul ca nu se putea juca de OZN-urile ce tot zburau din tribune catre teren si nu se mai OPREAU , NBIMIC ? Despre faptul de NOTORIETATE ca nu era primul sau singurul meci cu astfel de incidente iarasi NIMIC ? Haide Ganditi-va NITELUS !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  01 August 2020, 06:46
Postat de Constantin Mosnegutu pe 31 Iulie 2020, 19:48

Adevaratii suporteri se vad si se simt de la o posta si din aceste comentarii. Din patosul, eleganta si profunzimea lor... Un adevarat model de comportament si civilizatie! Tineti-o tot asa!!!

s.a vazut mosneagule cita eleganta s.a exprimat bercenarii si cum s au exprimat vis a vii de Boloni si asmd.

steaua_1947
steaua_1947  •  01 August 2020, 03:39

Rapid rușinea României, au furat punctele echipelor din Liga 2 și acum mai cer un baraj după play-off-ul ilegal. Desființați Academia Partid și FC Fcsb Leordeni!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează
Close