FOTBAL  »  LIGA 4  »  BARAJ PROMOVARE

CSA Steaua și-a aflat adversarele din barajul pentru Liga 3! Când se joacă meciurile

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 12:53 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 13:38

CSA Steaua, câștigătoarea Ligii 4 din București, și-a aflat advesarele din barajul pentru promovarea în Liga 3.

În acest weekend, AJF Giurgiu și AFJ Ialomița și-au desemnat campioanele care vor lupta cu CSA Steaua, pe 1, 5 și 9 august, pentru promovare.

Argeșul Mihăilești a învins-o cu 5-3, după prelungiri, pe Victoria Adunații Copăceni și a câștigat Liga 4 din Giurgiu, iar campioana din Ialomița este ASFC Bărăganul Ciulnița, care a învins-o cu 5-1 pe Victoria Țăndărei.

Programul barajului pentru promovare 

  • 1 august: CSA Steaua – Argeșul Mihăilești
  • 5 august: CSA Steaua – ASFC Bărăganul Ciulnița
  • 9 august: Argeșul Mihăilești - ASFC Bărăganul Ciulnița

VIDEO Duckadam, dezvăluiri neștiute despre un scandal din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!"»”

FOTO. Imagini noi de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf 

+17 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Vin vremuri grele pentru jucătorii din Liga 1! Propunere drastică: „Sancțiune financiară pentru cei care sunt depistați pozitiv”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
realcf
realcf  •  27 Iulie 2020, 23:31

Multe comentarii pentru nimic! Asta e csa...nimic! Oricum dupa baraj va paste liga 4... unde va este locul????????????

tictris
tictris  •  27 Iulie 2020, 21:59

P.S.: In cazul acesta concret, la ora actuala FCSB functioneaza pe ACELASI CIS cu cel al FC Steaua Bucuresti SA; pentru ca din punct de vedere sportiv societatea este ACEEASI; si-a schimbat DOAR numele comercial in urma unei sentinte judecatoresti!!! Daca nu ma crezi, te invit sa verifici!!! PUNCT!

tictris
tictris  •  27 Iulie 2020, 21:45
Postat de catalynn pe 27 Iulie 2020, 20:24

Bă, tie ti-au cenzurat mesajul pt ca ești prea prost, băieții de la cenzura au și ei onoarea lor, oricât trafic le-ar aduce chiar nu pot lasă toți fcsbistii sa isi împraștie minciunile pe aici! Va sa zică așa: actuala FC fcsb (pe scurt NU e Steaua) au același CIS cu AFCul!? Nu ti-e bai rusine sa scrii asemenea prostii!? CISul nu e transferabil iar AFCul s-a desfiintat demult! Apoi cică Steaua a “înstrăinat” secția de fotbal. Alta minciuna, a cedat printr-un protocol (M21) in anumite condiții și pt o perioada limitată de timp unele drepturi, deci AFC nu avea ce ... înstrăina :-)))

Bah, prostane; stiam ca nu te da inteligenta afara din casa, dar EXACT asta afirmam si eu!!! CIS-ul NU e transferabil; prin urmare, orice club de fotbal care activeaza pe o societate juridica de DREPT PUBLIC, in momentul in care se transfera pe o societate de DREPT PRIVAT, va activa in continuare pe un alt CIS, DIFERIT, fara ca acest lucru sa-i afecteze pozitia, istoria, continuitatea si palmaresul! Asta a decis in fond TAS-ul!!! Deci, daca CSA Talpan vrea in liga I-a, trebuie OBLIGATORIU sa treaca juridic de la "drept public" la "drept privat". Asta inseamna ca va activa cu un nou CIS, altul decat cel actual al CSA-ului. Ori, Talpan exact pe asta si-a bazat toata pledoaria juridica privind palmaresul: ca actuala CSA din liga a IV-a functioneaza pe ACELASI CIS cu echipa care in 1986 castiga CCE!!! In timp ce actuala FCSB (fosta Steaua) merge pe alt CIS!!! Ori, TAS exact asta a precizat: la palmares si continuitate sportiva, NU conteaza pe cate CIS-uri ai activat in istorie!!! Deci, Steaua care a castigat CCE in 1986 pe un CIS este aceeasi cu actuala FCSB (fosta Steaua Bucuresti), care joaca acum pe un alt CIS!!! Si, DA, sectia de fotbal a CSA-ului a fost CEDATA in 1998 catre Asociatia privata non-profit AFC Steaua Bucuresti (exista acte guvernamentale), si mai departe catre SC FC Steaua Bucuresti SA (cu alt CIS)! Ai priceput? Sau ai nevoie sa-ti desenez???

Vezi toate comentariile (43)
Comentează