Comentarii (31)
realcf  •  02 August 2020, 17:57

Miule ... te credeam baiat destept! Au facut parintii tai Stadionul din Ghencea? De unde pana unde alegi tu cine joaca pe stadionul ala?

mafa  •  02 August 2020, 17:30

Altă bâtă ...pai daca proprietar este MApN iar stadionul este refacut din banii publici, ai tai, ai mei, proprietar cine este ???

steaua1986.  •  02 August 2020, 15:55

Stima Iuliane, in templu doar Steaua joaca!

bulan  •  02 August 2020, 18:35
Postat de maldini_1986 pe 02 August 2020, 16:57

Dar poti sa tii cu cine vrei, asa cum am scris mai jos, nici Glasgow R, Parma sau Juventus nu au retrogradat dpdv sportiv, pe teren, dar asta nu i-a oprit pe fani sa-si sustina echipa in continuare la bine, dar mai ales la greu! Echipa cu care tii tu, nu detine numele, marca, sigla si palmaresul Stelei. Patronul pe care il indragesti a primit in 2003 doar lotul de jucatori si locul in L1, deci evident ca n-are nicio treaba cu Steaua! Daca nu ma crezi, intreaba-l pe D. Dragomir pe care l-ai auzit probabil cand s-a autodenuntat, cu orice risc(!) ca l-a ajutat pe Gigi sa fure Steaua. Doar ca nu furat-o cu totul, asa cum a crezut el.

Echipa Stelei a pierdut "numele, marca, sigla si palmaresul". Dar echipa Stelei e fc fcsb, nu FC Talpan. Ti se pare ca Talpanu e mai rasarit ca oieru ?

valer.gazzaev  •  02 August 2020, 17:04
Postat de tristan pe 02 August 2020, 16:59

Afon ești tu. Proprietarul stadionului e statul nu Steaua. Deci de unde pana unde hotareste Steaua cine joaca și cine nu? Steaua n a băgat un leu în stadionul asta. Plus ca vii cu niște sume aberante..cine crezi ca va plăti 37 de mil "prejudicii"? Calculate cum? După matematica lui Talpan sau unor judecători? De ce nu țipați pt banii publici tocați ani de zile pt a promova în liga 3..bai orbilor, nu s a putut vinde Dinamo sau Rapid când încă erau în liga 1 și se va vinde steaua?? Cui???? Vise umede. Sau crezi ca generalii lacomi nu vor cere din nou zeci de milioane pe clubul asta?

Statul? Nu statul degeaba si nici statul prostilor ca tine. Proprietar este MApN, rigola fecesebista ce esti. Documenteaza-te. Asta inseamna ca isi rezerva dreptul de a alege cine vine sa joace acolo. Bai, e remarcabil faptul ca toti fecesebistii sunt prosti tamaie :))

maldini_1986  •  02 August 2020, 16:57
Postat de ang3ldev1ls pe 02 August 2020, 16:51

Nu mai manca cu polonicul ca noi tinem cu echipa care nu a RETROGRADAT niciodata, care nu si-a INTRERUPT activitatea nicioadata si care conform LPF/FRF/UEFA, este CONTINUATOAREA foste FC Steaua Bucuresti! Intre timp despre CSA Talpana stim ca este al doilea club creat de armata. Pe primul l-a matrasit si l-a abandonat unui cioban, urmeaza la fel si cu asta!

Dar poti sa tii cu cine vrei, asa cum am scris mai jos, nici Glasgow R, Parma sau Juventus nu au retrogradat dpdv sportiv, pe teren, dar asta nu i-a oprit pe fani sa-si sustina echipa in continuare la bine, dar mai ales la greu! Echipa cu care tii tu, nu detine numele, marca, sigla si palmaresul Stelei. Patronul pe care il indragesti a primit in 2003 doar lotul de jucatori si locul in L1, deci evident ca n-are nicio treaba cu Steaua! Daca nu ma crezi, intreaba-l pe D. Dragomir pe care l-ai auzit probabil cand s-a autodenuntat, cu orice risc(!) ca l-a ajutat pe Gigi sa fure Steaua. Doar ca nu furat-o cu totul, asa cum a crezut el.

maldini_1986  •  02 August 2020, 16:38
Postat de geogeo pe 02 August 2020, 16:22

Miu asta e mare autoritate in fotbal, a baut vreo 20-30 de tone de vin, asa ca poate sa dea el aprobari cine sa joace si cine sa nu joace pe un stadion sau altul. Miule, sa ne spui si daca avem voie sa folosim A1 daca nu tinem cu UM 02301 CSA Ciolan cu Fasole la Cazan! Si stadionul si autostrada sunt facute din bani publici, n-am auzit sa fi facut tu sau cazarma stalinista a armatei vreo donatie sau sa aveti act de proprietate pe bunurile publice. Rau am ajuns, sa dea unul ca Miu verdicte, cand el nu e in stare sa-si tina gatul uscat.

:)) altu'! Iar comenteaza toti afonii fara sa puna mana sa se documenteze inainte. Intelegeti oameni buni ca Steaua Bucuresti are dreptul sa isi aleaga partenerii caruia sa-i inchirieze stadionul CU CONDITIA sa nu fie rau platnic! fc fcsb nu a platit aproximativ 300.000 euro din ultimile 2 sezoane cand a jucat in Ghencea, nu mai zic de cele 37 milioane euro pentru ca a folosit marca si numele Steaua fara acordul nimanui scris! DECI pe stadionul Steaua joaca cine vrea Steaua sa joace, ati inteles?

maldini_1986  •  02 August 2020, 16:37
Postat de geogeo pe 02 August 2020, 16:27

Da, e stadion facut cu banii lui Talpoi si ai lui miu, e normal sa stabileasca ei cine sa joace acolo. Apropo, cand e meciul cu Ciulinii Baraganului, ca m-am plictisit de amaratii de Real, Barca, Bayern, Liverpool, vreau sa vad o confruntare intre Ciolanul cu Fasole si Ciulini.

Daca la fel ca tine gandeau si suporterii lui Glasgow Rangers, Parma, Juventus etc? Aa stai, prin alte tari lumea poate sa gandeasca si rational, isi iubesc echipa la bine, dar mai ales la greu! Treziti-va si pricepeti: Steaua n-are nicio treaba cu Fc Fcsb, s-a terminat cu falsul si minciuna! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maldini_1986  •  02 August 2020, 16:17
Postat de tristan pe 02 August 2020, 16:07

Iarăși plin de prosti grămadă.. Care nu înțeleg ca un stadion ca ala costa sa l întreții... De unde va avea Steaua bani sa l întrețină? Banii publici nu vor curge la infinit.. Ba da n ai cu cine, toți *** o țin una și buna... ***, stadioanele moderne trebuie sa producă bani pt ca au costuri mari de întreținere..

Iar comenteaza toti afonii fara sa puna mana sa se documenteze inainte. Intelegeti oameni buni ca Steaua Bucuresti are dreptul sa isi aleaga partenerii caruia sa-i inchirieze stadionul CU CONDITIA sa nu fie rau platnic! fc fcsb nu a platit aproximativ 300.000 euro din ultimile 2 sezoane cand a jucat in Ghencea, nu mai zic de cele 37 milioane euro pentru ca a folosit marca si numele Steaua fara acordul nimanui scris! DECI pe stadionul Steaua joaca cine vrea Steaua sa joace, ati inteles?

maldini_1986  •  02 August 2020, 16:16
Postat de atrocitus pe 02 August 2020, 16:10

deci daca joaca Steaua din liga 1 pe ghencea am castigat? ok,Steaua din liga 1 sigur o sa joace pe ghencea ca este singura care are bani sa joace acolo.

Iar comenteaza toti afonii fara sa puna mana sa se documenteze inainte. Intelegeti oameni buni ca Steaua Bucuresti are dreptul sa isi aleaga partenerii caruia sa-i inchirieze stadionul CU CONDITIA sa nu fie rau platnic! fc fcsb nu a platit aproximativ 300.000 euro din ultimile 2 sezoane cand a jucat in Ghencea, nu mai zic de cele 37 milioane euro pentru ca a folosit marca si numele Steaua fara acordul nimanui scris! DECI pe stadionul Steaua joaca cine vrea Steaua sa joace, ati inteles? p.s. te inchini la fcsbu lu' becali de parca iti da ala sa mananci

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează