FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Ruptură la CSA Steaua! Clubul nu-l mai vrea pe bancă: „S-a eliminat singur”

Iulian Miu pleacă din staff-ul lui Daniel Oprița
Iulian Miu pleacă din staff-ul lui Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 12:32 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 13:16

CSA Steaua se pregătește de noul sezon din Liga 3, iar azi și-a prezentat lotul, pe noul stadion Ghencea. De la prezentare a lipsit Iulian Miu (44 de ani) și se pare să acesta va pleca din club.

Antrenorul secund al „militarilor” ar putea părăsi echipa în scurt timp, după mai multe conflicte cu cei din conducerea clubului, anunță Prosport. Miu și șefii echipei ar urma să aibă o întâlnire în această după amiază.

Surse GSP.ro din cadrul clubului au confirmat ruptura dintre secundul lui Daniel Oprița și conducerea Stelei și au dezvăluit motivele care au dus la această situație.„S-a eliminat singur! Nu e serios. Mereu e pus pe glume”, spun cei din cadrul clubului. Pentru a-l putea demite din club, șefii trebuie să ajungă la un acord cu fostul fundaș, acesta având un contract greu de desfăcut unilateral de club.

Suporterii îl vor la echipă

Fanii Stelei au remarcat absența lui Miu din poza de prezentarea a lotului, iar suporterii din Asociația Steliștilor au luat atitudine într-un mesaj pe facebook.

„Test pentru adevărați steliști:

Este omul cu cele mai multe trofee din staff-ul Stelei
Este jucătorul îndepărtat de la echipă pentru că nu a făcut jocurile familiei Becali
Este cel care a militat vara trecută pentru aducerea actualului staff (în carți erau Neaga și Falub)
Este cel care a apărat public clubul Steaua în mass-media (în încercarea altora de a continua cel mai mare furt de identitate din istoria sportului românesc)
Este cel care lipsește de la prezentarea Stelei” 

Iulian Miu a venit în staff-ul roș-albaștrilor în iulie 2019, iar ca jucător a evoluat pentru Steaua între 1996 și 2003. De când a fost numit antrenor secund, Iulian Miu a fost extrem de vocal în războiul dintre Gigi Becali și CSA, declarând în mai multe rânduri că echipa din Liga 1 nu trebuie să joace în Ghencea.

Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace pe Stadionul Steaua! Nu mă interesează unde o să joace FCSB! Dar clar nu va juca niciodată pe Stadionul Steaua. Eu aşa văd lucrurile. Eu am plecat în 2002, am jucat la Steaua. Nu era Gigi atunci, el doar împrumuta clubul cu bani. A zis că vrea să facă un bine, nu știu cine l-a adus. Fotbal Club FCSB nu are treabă cu Steaua.
- Iulian Miu

VIDEO Gabi Balint: „FCSB n-are ce căuta pe Ghencea! Steaua trebuie să rămână a suporterilor”

Citește mai multe știri din Liga 3:  

CSA Steaua și-a prezentat lotul și echipamentul cu care atacă promovarea în Liga 2: „Suntem Steaua București și vom ajunge unde ne e locul!”

Sezonul de Liga 3 începe sâmbătă, cu derby-ul Dinamo II - FCSB II! Toate echipele participante și cum se promovează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
steauaeuna
steauaeuna  •  09 Septembrie 2020, 10:23
Postat de catalynn pe 08 Septembrie 2020, 22:02

Virgile, putea sa se infiinteze si mama mamei mamei Societatii Comerciale Fotbal Club ”Steaua Bucureşti” in 2003 ca tot degeaba! :-)))) Stii de ce?! Pt ca Steaua NU se putea vinde/privatiza/instraina (numeste cum vrei ce s-a intamplat in 1998 cand activitatea fotbalististica a fost externalizata catre AFC). Prostalaul de Silvica nu stie nici astazi de ce NU se putea vinde Steaua, un lucru despre care nu prea am discutat fiind ceva mai banal decat a discuta despre vremea de afara. Evident ca tu stii de ce (insa esti ticalos si tot muti discutia in 2003 sau dupa!), si ii poti explica si lui sa nu moara fcsbist prost ***

Catalyne,catalyyyne, mai frustratule, daca Becali nu baga 500 000 de dolari, armata, toata armata altui frustrat,talpan, era in faliment. talpan cu litera mica, ca si el si mai ales ca si tine...mic, miiic...nimic...Ce iti spun eu se petrecea prin anul de gratie 2000.

catalynn
catalynn  •  09 Septembrie 2020, 04:39
Postat de Silvio pe 09 Septembrie 2020, 00:52

Tu esti cel mai prost dintre toti, ne-ai convins! Nu a castigat societatea infiintata de Becali, dar a preluat istoria si palmaresul! Asta inseamna continuitate sportiva! *** la dinamo-ul tau, vezi ce pensionari mai transfera ***! Retrogradatilor!

Mă prostalau fcsbist AFC a “preluat” pt ca a fost cu acordul proprietarului (vezi Protocoul M21 și HG 66). FC fscb NU a avut acordul proprietarului (prezintă actele prin care CSA a externalizat activitatea către FC fcsb SA, nu le putea “prelua” de la AFC pt ca nu aparțineau AFC ci CSA) , deci ne-a jjijji a “preluat” exact așa cum îți “preia” un șuț portofelul in Obor! :-))))

Silvio
Silvio  •  09 Septembrie 2020, 00:52
Postat de steaua_clinceni pe 08 Septembrie 2020, 17:38

nu mah ..a castigat echipa lui becali din 2003 cupa campionilor :)))))))))))))))) plin de prosti pe aici

Tu esti cel mai prost dintre toti, ne-ai convins! Nu a castigat societatea infiintata de Becali, dar a preluat istoria si palmaresul! Asta inseamna continuitate sportiva! *** la dinamo-ul tau, vezi ce pensionari mai transfera ***! Retrogradatilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează