FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID - FCSB II 2-0

RAPID - FCSB II 2-0 // Mircea Lucescu a fost în Regie: „A fost un meci distractiv, de vacanță” » Îi prevede un viitor strălucit lui Pancu

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 17:40

Mircea Lucescu a fost prezent în Regie la meciul din Liga a 3-a dintre Rapid și FCSB II, scor 2-0, și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor.

„Sunt suporterul Rapidului. Am revenit pe un stadion care face parte din istoria noastră. Sunt bucuros pentru Pancu. Va avea o carieră bună de antrenor. A fost un meci frumos, distractiv, de vacanță”, a declarat la finalul partidei cu zâmbetul pe buze Mircea Lucescu.

Giuleștenii au câștiga împotriva satelitului rivalei FCSB, 2-0, după „dubla” lui Drăghiceanu din minutele 43 și 53 în fața a 7.000 de fani. Rapidul rămâne lider, cu 47 de puncte în 19 etape.

Citește și:

RAPID - FCSB II 2-0 // Daniel Pancu, critic după victoria Rapidului cu FCSB II: „Dacă și-n alte meciuri facem la fel, vom avea probleme”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  23 Martie 2019, 22:54

Ar trebui mai mult respect pentru Il Luce. In Romania nici macar tramvaiul nu se da la o parte din fata lui.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  23 Martie 2019, 21:03

Sangele apa nu se face... Dar totusi asta e FCR nu Rapid, parca asa a spus o instanta zilele trecute.

undergrant
undergrant  •  23 Martie 2019, 20:09

Respect Il Luce, respect Pancone! Dar deocamdata, Hai CFR Cluj, Hai Stiinta Craiova!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close