FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID - FCSB II 2-0

RAPID - FCSB II 2-0 // Daniel Pancu, critic după victoria Rapidului cu FCSB II: „Dacă și-n alte meciuri facem la fel, vom avea probleme”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 17:33

Rapid s-a impus în meciul cu FCSB II, 2-0, și este lider în Seria III din Liga 3 cu 47 de puncte în 19 etape. 

După meci, Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre evoluția jucătorilor săi și a explicat ce l-a nemulțumit.

„Am întâlnit o echipă de copii a celor de la FCSB. Jucătorii de la FCSB, ca și restul, vin să facă meciul vieții cu Rapid. În mare parte sunt mulțumit de joc. Dar le-am făcut cadou câteva ocazii și am avut uneori o lipsă de agresivitate. Am adus în careu multe mingi, dar am ratat. Dacă și în alte meciuri vom trata ocaziile la fel, s-ar putea să avem probleme.

Contează enorm că nea Mircea Lucescu a fost în tribună, că e lângă Rapid. E creatorul Rapidului modern. Sper să mai fie lângă noi și atunci când Rapid va reveni acolo unde îi e locul. Contează enorm și pentru mine că vine și apreciază jocul”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Citește AICI cronica meciului Rapid- FCSB II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  23 Martie 2019, 18:47

La asemenea antrenor , ce sa invete , cum se bea vinul fara apa ??????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează