FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID - FCSB II

RAPID - FCSB II 2-0 // Rapid continuă marșul spre Liga 2 » Victorie cu FCSB II în fața a 7.000 de fani

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 17:21

FC Rapid s-a impus categoric pe teren propriu, 2-0, cu FCSB II și se menține pe primul loc, cu 47 de puncte în 19 etape. Giuleștenii profită de egalul celor de la CS Afumați, 1-1 cu CS Făurei, și sunt la 5 puncte de rivală. Meciul s-a jucat pe stadionul „Regie”, în fața a 7.000 de fani.

Rapid - FCSB II 2-0

A marcat: Drăghiceanu 43', 53'

După un început echilibrat, Rapid a deschis scorul în minutul 43. După o ieșire ezitantă a portarului de la FCSB, Ducan, mingea a ajuns la mijlocașul ofensiv Marian Drăghiceanu, care a marcat cu un șut de la marginea careului.

Rapid a început tare și repriza a doua. În minutul 53, același Drăghiceanu a stabilit scorul final. Acesta a înscris cu un șut din voleu, din mijlocul careului. Până la final, Rapid a controlat meciul, a mai avut câteva ocazii și s-a menținut în avantaj, câștigând meciul.

La meci a fost Mircea Lucescu, fostul selecționer al Turciei, alături de fostul senator Mircea Geoană, celebrul actor Ion Dichiseanu și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

FC Rapid este lider în seria III, cu 47 de puncte, 5 mai multe decât principala urmăritoare CS Afumați. FCSB II e pe locul 9, cu 19 puncte și un meci mai puțin disputat.

Echipa Rapidului: Drăghia - Voicu, Catrici, Manole, Oanea - Cârstocea, Jorza - Drăghiceanu, Robinho, Hlistei - Vlada

Rezerve: Ciuculescu - Grigore, Goge, Neacșu, Duriță, Demici, Matulevicius

Clasament seria II

Vezi și: 

FC U Craiova s-a reapucat de fotbal: a făcut scor la Voluntari! Etapa viitoare se joacă derby-ul cu Măgurele

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Martie 2019, 14:51
Postat de iobag pe 24 Martie 2019, 12:10

Cum spuneam, daca tu inca mai ai impresia ca clona aia pe care o sustii e rapid, sa nu te mai miri cand altii fac misto de tine si la lasi Steaua aia de care cica nu te intereseaza, ca Steaua e ultima ta problema :))

Domle . gândești ca un ***!!! Clonă ești tu!!! Rapidul este același ca ÎNTOTDEAUNA cu extraordinara lor istorie și tradiție și cu neasemuiții lor suporteri!!! Stai jos , ai nota UNU!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  24 Martie 2019, 12:10
Postat de badeadorian pe 23 Martie 2019, 20:45

Nu ma intereseaza Steaua ...nu stiu de unde ai dedus asta . Am amici stelisti ( din aceia cu suficienta materie cenusie ) si ce face Steaua ma intereseaza numai daca implica si Rapidul ...in rest am comentat corect inclusiv fazele litigioase in care era implicata echipa Steaua . Valabil si pentru alte echipe , sa nu avem vorbe ! .

Cum spuneam, daca tu inca mai ai impresia ca clona aia pe care o sustii e rapid, sa nu te mai miri cand altii fac misto de tine si la lasi Steaua aia de care cica nu te intereseaza, ca Steaua e ultima ta problema :))

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Martie 2019, 10:14

Totuși primul 11 al fcsb2 unde e? Așa se face mai nou jurnalism? Prezentând doar o echipa?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează