FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FC U Craiova s-a reapucat de fotbal: a făcut scor la Voluntari! Etapa viitoare se joacă derby-ul cu Măgurele

FOTO: Facebook @FC U Craiova
FOTO: Facebook @FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 16:58

La primul meci dupa demiterea lui Nicolo Napoli, FC U Craiova a făcut scor cu FC Voluntari II în deplasare, 4-0.

Echipa a fost condusă în premieră de pe bancă de cuplul Adrian Filip, principal, și Mădălin Ciucă, antrenor secund-jucător. Golurile care păstrează aprinse speranțele oltenilor la promovarea în Liga 2 au fost marcate de Ovidiu Dănănae, Claudiu Bălan, Claudiu Codoban și Robert Răducanu. 

Partida a marcat și o premieră: ultrașii din Peluza Sud au lipsit de la meci, pentru prima dată în deplasările de la startul sezonului. Motivul? Ilfovenii au refuzat cererea craiovenilor de a le pune la dispoziție 200 de bilete la meci, din cauza capacității reduse a arenei pe care s-a jucat partida.

La meci au asistat însă nume importante din fotbal românesc, printre care Ioan Andone, managerul lui FC Voluntari sau fostul portar al Craiovei Mircea Bornescu. 

FC U Craiova reduce la 5 puncte ecartul față de liderul Turris Măgurele, echipa din Teleorman urmând să joace mâine contra celor de la ASR Brașov, pe teren propriu. 

Etapa următoare, pe 30 martie, Craiova își joacă ultima șansă la promovare în derby-ul seriei 3, contra formației din Măgurele. 

Lupta la promovare în Liga 3 - Serie 3

1. Turris-Oltul Turnu Măgurele 43p (18m)
2. FC U Craiova 38p (19m)
3. Flacăra Horezu 37p (18m)

 

Vezi și: 

Prezentare originală a lui Surdu la Farul Constanța: „A venit jucătorul cu 277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri, 26 de meciuri în cupele europene”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
fcu1948
fcu1948  •  23 Martie 2019, 11:32
Postat de fly_vyp pe 23 Martie 2019, 11:16

Ce sigla au astia de la FCU est-vest pe tricouri!! U 70. Parca ar fi tractoarele din vremea comunismului: U 650!

Au ceea ce voi, cei de la csu clona nord sud NU aveți: tradiție și istorie de 70 de ani. Voi săracii nici 7 ani nu ați împlinit, sunteți încă la grădinița!

fly_vyp
fly_vyp  •  23 Martie 2019, 11:16

Ce sigla au astia de la FCU est-vest pe tricouri!! U 70. Parca ar fi tractoarele din vremea comunismului: U 650!

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  23 Martie 2019, 01:00
Postat de Adrian Addryano pe 22 Martie 2019, 21:39

Grecu a fost cel mai bun de pe teren.Impecabila evoluția lui.A fost peste tot pe banda stângă:calm și precis în apărare,util și în atac unde a făcut un cuplu excelent cu R.Raducanu.Cand în atac când în apărare a fost ca un piston pe banda stângă.Evolutia lui Grecu de astăzi este material de studiu pentru tinerii fotbaliști despre cum ar trebui sa joace un fundaș de bandă.Bravo Grecule superbă evoluția ta de astăzi!!!!!RESPECT!!!!!

Grecu cel mai bun de pe teren.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează