FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Prezentare originală a lui Surdu la Farul Constanța: „A venit jucătorul cu 277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri, 26 de meciuri în cupele europene”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 14:55

Romeo Surdu (35 de ani) a semnat cu SSC Farul Constanța și are misiunea de a încerca să salveze echipa de la retrogradare.

Fostul jucător de la Steaua și Rapid ar putea debuta sâmbătă contra lui Metaloglobus.

Echipa patronată de Ciprian Marica l-a prezentat pe atacant într-un stil original. L-a filmat când intra pe gazon, fără a-i arăta fața și a publicat clipul pe contul de Facebook al echipei cu descrierea „277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri în Liga 1, 26 de meciuri în cupele europene și 6 meciuri la națională”.

La o oră după publicarea clipului, după ce zeci de suporteri și-au dat cu părerea despre numele celui care ar urma să vină la Farul, echipa de la malul Mării a anunțat oficial transferul lui Romeo Surdu.

Jucătorul născut la Brașov a jucat de-a lungul carierei pentru „stegari”, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Apollon, Milsami, ASA Târgu Mureș și Molenbeek.

Citește și:

Buget de 20 de milioane de euro pentru CSA Steaua! Clubul Armatei depășește CSM București și devine cel mai bogat din sportul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează