FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Buget de 20 de milioane de euro pentru CSA Steaua! Clubul Armatei depășește CSM București și devine cel mai bogat din sportul românesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 13:45

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a confirmat că CSA Steaua a avut un buget de aproape 20 de milioane de euro pe an calendaristic în 2018.

„În 2018, bugetul total al clubului a fost de 91 de milioane de lei, dintre care 86 de milioane de lei de la bugetul de stat, iar 5 milioane de lei din venituri proprii”, a declarat Gabriel Leș la Prosport Live.

Cele aproape 20 de milioane de euro sunt împărțite la cele 42 de secții, ceea ce ar însemna aproximativ 500.000 de euro pentru fiecare secție dacă banii s-ar împărți în mod egal.

Deși sunt foarte mulți bani la mijloc, echipele de handbal și hochei ale CSA Steaua nu-și pot juca meciurile pe un teren propriu deoarece CSA nu are o arenă proprie. Întrebat de reporterii sursei citate dacă CSA își va face arene pentru secțiile respective, ministrul a răspuns:

„Nu vă pot răspunde în acest moment. Avem destule probleme cu achiziţiile pe zona de armament. Dar din discuţiile pe care le-am avut şi cu comandantul, vrem să venim cu un proiect pentru viitorul acestui club.

Când vrei să ţii o secţie, dar nu ai infrastructura necesară, nu ai cum să obţii performanţă, chiar dacă ai nişte bani. Trebuie să gândim viitorul CSA Steaua vizavi de toate aceste 42 de secţii”.

Citește și:

7 scurte » Cât de buni suntem la U21, de ce e stadionul Steaua interzis FCSB-ului și pe cine clonăm

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (77)
vasy86le
vasy86le  •  24 Martie 2019, 10:06

www.timesnewroman.ro/sport/20-de-indicii-utile-ca-sa-recunosti-un-suporter-fcsb

corectu
corectu  •  23 Martie 2019, 07:48

Les zice ca nu se pot aloca mai mult de 20 milioane de euro(!!!!) in sport,pentru ca trebuie bani pentru armament.Eu zic ca sa bagam banii de la armament in sport.Doar putem folosi si bata(e mai ieftina).Trista tara!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Martie 2019, 07:40

Cand o sa va dati seama ca *** ca Lacatus Iovan etc sunt numai dupa furat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează