FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Revenire tristă » Florin Costea a marcat din nou pentru FC U Craiova, dar oltenii au pierdut surprinzător restanța cu Astra II » Urmează "șocul" cu CSU II

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 16:42

FC U Craiova a ratat șansa de a se apropia de locurile fruntașe în Liga a 3-a. Oltenii au pierdut azi restanța cu Astra II, scor 2-3 pe teren propriu.Partida restantă din etapa a 8-a s-a jucat azi, la Severin, în fața unui stadion aproape gol.

Craiovenii au început bine meciul și au deschis scorul în prima repriză,prin Florin Costea, care a reușit primul gol de la revenirea la echipă.

"Satelitul" Astrei a egalat în startul reprizei secunde, dar Mihai Dina i-a dus din nou pe olteni în avantaj, grație unei execuții superbe, o semifoarfecă din interiorul careului.

Finalul de meci a fost dezarmant pentru FC U, care a primit două goluri în finalul partidei și a bifat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon. 

E primul eșec alb-albaștrilor de când echipa a fost preluată de Nicolo Napoli. De la venirea italianului, oltenii bifaseră două victorii, 2-0 cu Unirea Bascov și 1-0 cu ACSO Filiași.

FC U Craiova se afă pe locul 5, cu 17 puncte, la 6 puncte de liderul Flacăra Horezu și la 4 de Turris Turnu Măgurele, ocupanta locului 2. Unirea Bascov și ASR Brașov se situează pe locurile 3-4, ambele cu 19 puncte.

Pentru FC U Craiova urmează derby-ul cu CS U Craiova II, care va avea loc vineri, de la ora 14:00, liveSCORE+VIDEO pe GSP.ro. 

Vezi și: EXCLUSIV Declarația care încinge spiritele în Craiova: "Publicul ar fi de partea noastră dacă jucăm pe «Oblemenco» cu CSU! D-asta nu avem voie acolo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează