FOTBAL  »  LIGA 3  »  EUROGOL

VIDEO S-a marcat golul anului în Liga 3! „Scorpion kick” în Știința Miroslava - CSM Pașcani

Golul lui Robert Asăvoaei // foto: Andrei Luca
Golul lui Robert Asăvoaei // foto: Andrei Luca

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:37 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 16:07

CS Știința Miroslava s-a impus categoric în ultimul său meci din acest an, 4-0 cu CSM Pașcani, partidă în care unul dintre golurile înscrise le-a tăiat respirația celor prezenți la stadion.

Robert Asăvoaei (22 de ani) a marcat un gol de generic în meciul restant din etapa #9 a seriei 1 din Liga 3. La scorul de 2-0 pentru gazde, mijlocașul ofensiv a reluat o centrare venită din partea stângă în stil scorpion, reușind astfel unul dintre cele mai frumoase goluri văzute în România în ultimii ani.

Cele 3 puncte obținute ieri de Știința Miroslava îi ajută pe moldoveni să își consolideze poziția de lider în seria 1 a Ligii 3. După 9 etape, Știința are 22 de puncte, cu 3 mai multe decât ACS Foresta Suceava și CSM Bucovina Rădăuți.

Crescut de Poli Iași, Asăvoaei a mai jucat în cariera sa pentru Gloria Buzău.

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

FC U Craiova primește o nouă lovitură din partea rivalei din oraș! Ce decizie a luat OSIM

Se lucrează fără încetare la Stadionul Giulești! Noi imagini de azi de la bijuteria pe care va juca Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  19 Noiembrie 2020, 17:51

da, fain..dar in liga 1 nu are curaj sa incerce nimeni asa ceva..ca si daca ii iese si daca nu , va fi certat de antrenor...nu i nimeni asa talentat in liga 1 incat sa fie sigur ca i iese asa lovitura..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează