FOTBAL  »  LIGA 3  »  DINAMO - CS BLEJOI 5-0

VIDEO + FOTO Scandal la Dinamo - CS Blejoi » Ovidiu Burcă, apostrofat de un oficial al formației din Liga 3: „Ăla e jucătorul meu. Vezi-ți de echipa ta!”

Deși Dinamo s-a impus categoric în fața celor de la CS Blejoi (Liga 3), scor 5-0, Ovidiu Burcă nu a avut parte de un final liniștit de meci. +14   FOTO
Deși Dinamo s-a impus categoric în fața celor de la CS Blejoi (Liga 3), scor 5-0, Ovidiu Burcă nu a avut parte de un final liniștit de meci.

Articol de , , - Publicat sambata, 04 februarie 2023 14:20 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 14:27

Deși Dinamo s-a impus categoric în fața celor de la CS Blejoi (Liga 3), scor 5-0, Ovidiu Burcă nu a avut parte de un final liniștit de meci.

În ultimele minute de joc, după o intrare dură asupra atacantului Alexandru Pop, Ovidiu Burcă a intrat pe teren pentru a se certa cu arbitrul partidei. 

Antrenorul lui Dinamo i-a reproșat centralului că a dat doar cartonaș galben, cerând eliminarea adversarului.

VIDEO Scandal la Dinamo – CS Blejoi

După discuția cu arbitrul meciului, Burcă i-a reproșat intrarea și jucătorului de la CS Blejoi, spre nemulțumirea celor din conducerea formației din Liga 3.

Aflat în tribune, un oficial al celor de la CS Blejoi i-a atras atenția ui Ovidiu Burcă: „Ăla e jucătorul meu. Nu te lua de el! Vezi-ți de echipa ta”. Intervenția oficialului de la CS Blejoi i-a deranjat pe cei de pe banca lui Dinamo, care s-au ridicat și l-au apostrofat pe acesta.

Ovidiu Burcă a văzut ulterior cartonașul galben pentru că a intrat pe teren.

Dinamo, victorie categorică în amicalul cu CS Blejoi

Cu trei săptămâni înainte de reluarea Ligii 2, Dinamo s-a impus în amicalul cu CS Blejoi, locul 1 din seria a 5-a din Liga 3, scor 5-0. După două egaluri în primele amicale ale iernii, ambele cu formații din al treilea eșalon, 0-0 cu CS Păulești și 1-1 CSO Plopeni,  Dinamo a reușit azi prima victorie din această pauză competițională, după o primă repriză excelentă.

Jucătorii lui Ovidiu Burcă au început tare meciul, iar în primele 40 de minute au punctat de 4 ori. Atacantul Cătălin Țîră a fost omului meciului, reușind un hat-trick în minutele 8, 10 și 40. Pe lista marcatorilor, în prima repriză, și-a trecut numele și Ionuț Borcea (min. 22).

+16 FOTO

După pauză, Dinamo a rămas în 10. În minutul 50, Deniz Giafer a fost eliminat, după un fault din spate, în poziție de ultim apărător, la 20 de metri de poarta lui Dinamo. În minutul 75, în echipa „câinilor” a intrat și Denis Fărăgău (19 ani). Crescut de Viitorul Cluj, mijlocașul care s-a propus acum un an la Dinamo este în probe, dar nu se știe încă dacă va putea fi transferat în cazul în care confirmă, clubul având momentan interdicție la transferuri.

Dinamo a marcat și în inferioritate numerică, În minutul 80, Andrei Florescu a făcut 5-0, cu un șut de la 10 metri, la colțul lung. După 10 minute, extrema „câinilor” a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la vestiare.

Citește și: 

Vali Lazăr povestește cum a lucrat cu Mircea Rednic: „Avea talent. Te făcea frumos, te îmbârliga” » De ce l-ar fi dat afară de la Dinamo

E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează