FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Șoc la FC U Craiova 1948: Nicolo Napoli a plecat de la echipă! Cine i-a luat locul

Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș
Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 15:21

După egalul cu AS FC Pucioasa, 2-2, situația la FC U Craiova 1948 este una tensionată, iar șansele de promovare în Liga 2 sunt tot mai mici.

Patronul Adrian Mititelu a decis să renunțe la serviciile antrenorului italian Nicolo Napoli, 57 de ani, pe care-l consideră vinovat de situația în care se află echipa. Cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă, așa cum a anunțat clubul pe facebook.

Napoli fusese numit antrenor la U Craiova 1948 în octombrie 2018, înlocuindu-l pe Ștefan Stoica. Italianul i-a mai antrenat pe olteni în alte patru ocazii.

În locul lui Napoli, pe banca oltenilor vor sta Filip Adrian, care va fi antrenor principal, Mădălin Ciucă, noul antrenor secund și jucător, și antrenorul cu portari David Valentin.

„Clubul a satisfăcut toate cererile făcute de Antrenorul Nicolo Nicolo legate de lot, pregătire centralizata, veniri și plecări jucători. Clubul a asigurat în acest sezon condiții net superioare celorlalte competitoare, dar cu toate acestea rezultatele și jocul s-au lăsat așteptate. În acest moment, echipa s-a îndepărtat mult de locul 1 și, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanța.

Responsabili pentru acesta stare sunt președintele Pușcaș și antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicații pentru aceasta stare. Mâine urmează să se facă o analiză a tuturor aspectelor” Adrian Mititelu duminică

Pentru moment, Adrian Mititelu nu a luat nicio decizie în privința președintelui Marcel Pușcaș, despre care a spus că este și el vinovat de situația de la club.

După 18 etape, FC U Craiova 1948 este pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3, la 8 puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  19 Martie 2019, 13:17

Eu ce v-am spus baieti....ce stie nea Ady sa faca ????? Circ ,scandal gratis fara bani ce ne place noua , hahahahahaha.... ce faci ady_ucv pe unde te-ai ascuns iesi din scorbura afara....

mobutu
mobutu  •  19 Martie 2019, 09:28

Daca Ne-a Adi nu are bani sa-l puna pe nea Nicolae Napoli la Wizz Air, sa mi-l dea mie sa-l duc cu "transpoartele" la Italia, la Milano, de aici de la Segarcea din Craiovita....am o dubita Mercedes...iasa mai "eftin" asa....bengoav !!...hhahhahahahahaaaaaaaaaa......

fabius_2014
fabius_2014  •  18 Martie 2019, 21:18

De la publicarea in GSP, a ultimelor evenimente din clubul FCU EST 1948 , observ lipsa totala postacilor pro Mititelu. Acum este clar ca postacii sunt angajati ai chelului si lucreaza organizat si la porunca acestuia.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close