FOTBAL  »  LIGA 3  »  DINAMO

Sorin Colceag, antrenor principal la Dinamo 2

Sorin Colceag, antrenor principal la Dinamo 2 București
Sorin Colceag, antrenor principal la Dinamo 2 București

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 17:16 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 17:19

Noul antrenor principal al echipei Dinamo 2 București este Sorin Colceag, a anunțat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru site-ul oficial al clubului.

49 de ani, licențiat "Pro", Sorin Colceag a activat ultima oară în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la Rapid București. Și-a început cariera de tehnician la Viitorul Constanța, cu pregătirea portarilor, a fost "secund" la Universitatea Cluj și antrenor principal la Gloria Popești Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 și Zimbru Chișinău.

Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul dinamoviștilor în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea și Costel Câmpeanu, când Dinamo București a câștigat eventul în România și a jucat o semifinală de Cupa Cupelor sub conducerea lui Mircea Lucescu.

Noul tehnician al echipei secunde a clubului nostru va debuta pe banca roș-albilor în meciul Dinamo 2 București vs Concordia 2 Chiajna, programat în această după-amiază, la ora 17:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 14-a din Liga 3.

Cosmin Contra a identificat fisura din strategia DDB: „Nu poți face performanță așa”

EXCLUSIV UPDATE Dinamo a prezentat oficial fundașul cu 93 de meciuri în LaLiga!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  02 Aprilie 2021, 22:37

Bafta!

dd_696
dd_696  •  02 Aprilie 2021, 19:19

SUCCES!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează