FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

FC U CRAIOVA 1948 // Supărare în Bănie după primul meci jucat la Târgu Jiu » „Unii jucători atât pot, alții nu suportă concurența. Trică să vă răspundă!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 19:54

FC U Craiova 1948 s-a încurcat pe teren propriu cu Progresul Pecica, 0-0, în chiar primul meci disputat de alb-albaștri pe stadionul modern din Târgu Jiu. Formația finanțată de Adrian Mititelu rămâne însă lider autoritar în seria a IV-a din L3. 

Pasul greșit a stârnit însă nemulțumirea conducerii, care prin vocea președintelui Marcel Pușcaș a criticat prestația jucătorilor lui Eugen Trică din meciul cu Pecica. Fără menajamente, acesta a anunțat unele modificări care ar putea apărea în iarnă. 

„Din păcate așa se întâmplă când ai de toate, când joci în nocturnă în Liga a treia, sau când crezi tu că numele echipei și brandul sau panourile publicitare de pe margine îți câștigă meciurile. În prima repriză cu Pecica zici că nici nu am ajuns la stadion, iar când ne-am trezit în partea a doua a disputei am ratat destul de mult, mingea nu a vrut să intre în poartă. 

Asta ți se întâmplă când consideri că meciul este jucat încă de la vestiare, dar nu este un capăt de țară. Așa a pățit și Rapidul cu Snagov, a crezut că meciul este câștigat de la vestiare. 

În iarnă o să facem și câteva transferuri. De ce? Unii jucători probabil că atât pot, iar alții nu suportă concurența. De ce nu a jucat Codoban în ultimele meciuri? La această întrebare este bine să vă răspundă Eugen Trică. El este cel mai în măsură să vă răspundă. Pe el trebuie să îl întrebați”, a spus Marcel Pușcaș, la Realitatea.  

+5 FOTO

În ciuda pasului greșit de ieri, FC U Craiova păstrează un avans liniștitor de nouă puncte față de locul secund, ocupat de Crișul Chișineu Criș. Oltenii antrenați de Eugen Trică au 29 de puncte, iar în următorul meci vor juca în deplasare, pe terenul lui CSC Dumbrăvița, locul 3 în C4.  

(Sursă foto: editie.ro)

Vezi și: 

EXCLUSIV Revenire de senzație în fotbalul românesc! Florin Răducioiu se va implica la un club din Liga 3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
fcu1948
fcu1948  •  10 Noiembrie 2019, 12:17
Postat de robotucigas pe 03 Noiembrie 2019, 22:09

Da mare echipa! Echipa din 2017 mare echipă iubită. Este asta prost ca investește și șacalii îl sug de bani.

Va convine sau nu, echipa din 2017 este mai corecta și cinstita decât cea din 2013. Nu a fost înființata in Bucuresti ca csu clona, nu are “patroni” din Bucuresti care țin cu 5teaua cum are echipa din 2013 și nu a fost băgată direct in Liga 2. Pt toate astea, unii oameni o iubesc!

robotucigas
robotucigas  •  03 Noiembrie 2019, 22:09

Da mare echipa! Echipa din 2017 mare echipă iubită. Este asta prost ca investește și șacalii îl sug de bani.

1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  03 Noiembrie 2019, 21:25

vai de capul vostru.cine va mai crede?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează