FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Tensiuni fără precedent la FC U Craiova 1948! Ultrașii au trecut la amenințări: i-au dezbrăcat pe jucători după ultima rușine: „Mercenarilor, nu permitem să compromiteți spiritul Științei”

Fanii echipei lui Adrian Mititelu i-au umilit pe jucători după remiza de la Pucioasa // Sursă foto: Facebook Peluza Sud 1997
Fanii echipei lui Adrian Mititelu i-au umilit pe jucători după remiza de la Pucioasa // Sursă foto: Facebook Peluza Sud 1997

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 18:29

FC U Craiova a remizat în deplasarea de la Pucioasa, 2-2, și a pierdut contactul cu liderul Turris Turnu Măgurele, promovarea în liga secundă a echipei lui Adrian Mititelu fiind aproape compromisă. 

Ultrașii din Peluza Sud 1997, care au făcut deplasarea într-un număr mare la Pucioasa, au ajuns la capătul răbdării și i-au dezbrăcat pe jucători la finalul meciului. Apoi, prin intermediul paginii de Facebook, nucleur dur al galeriei alb-albastre a trecut la amenințări la adresa jucătorilor.

Mesajul integral al Peluzei Sud 1997: 

„Ați ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea!

Dacă pe 16 martie 1983 Știința îngenuchea Kaiserslauternul și se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferență, Universitatea este pusă în cea mai rușinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăși echipa din Pucioasa!

Considerăm că așa nu se mai poate și de aceea am trecut la măsuri din ce în ce mai usturătoare. Azi v-am luat tricourile. Nu se știe ce va mai urma...
Nu aveți ce căuta în tricourile Campioanei Unei Mari Iubiri! Ați pătat prin atitudinea voastră istoria unui întreg oraș, mizeriilor!

Am moștenit Spiritul Științei de la bunici și părinți! Nu vă permitem să-l compromiteți, mercenarilor!

Tricourile rămân la noi, voi nu meritați nici mcar disprețul nostru! Peluza Sud nu admite niciun pas gresit!”

După remiza de la Pucioasa, 2-2, FC U Craiova 1948 este pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3, la 8 puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele.

Vezi și: Mititelu s-a săturat! Decizia anunțată după ce Primăria a interzis FC U Craiova 1948 pe „Ion Oblemenco”: „Instanța se pronunță marți” » Ce zice de Napoli și de Pușcaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
pittt
pittt  •  19 Martie 2019, 10:08
Postat de andi_frunzescu pe 19 Martie 2019, 00:07

Iar falimentul este doar in mintea unora care se afla intr-un faliment intelectual de toată jena și toată rușinea.Cum să bagi in faliment o societate care are în patrimoniu active și proprietăți în valoare de peste 120 de milioane de euro?

Nu e cazul sa incepi sa jignesti, asa cum faceti toti suporterii FCU cand vi se pune evidenta in fata. Falimentul e cat se poate de real, iar fosta FCU Craiova a fost radiata din Registrul Comertului conform legii falimentului. Citeste zecile de site-uri care au dat stirea, cu documente ale Tribunalului Brasov cu tot. Numai daca nu vrei sa vezi nu dai o cautare pe net sa citesti. Asa ca mai incet cu falimentul intelectual, vezi la cine se manifesta.

pittt
pittt  •  19 Martie 2019, 10:03

Falimentul e cat se poate de real, iar fosta FCU Craiova a fost radiata din Registrul Comertului conform legii falimentului. Citeste zecile de site-uri care au dat stirea, cu documente ale Tribunalului Brasov cu tot. Numai daca nu vrei sa vezi nu dai o cautare pe net sa citesti.

fabius_2014
fabius_2014  •  19 Martie 2019, 08:21
Postat de andi_frunzescu pe 19 Martie 2019, 00:07

Iar falimentul este doar in mintea unora care se afla intr-un faliment intelectual de toată jena și toată rușinea.Cum să bagi in faliment o societate care are în patrimoniu active și proprietăți în valoare de peste 120 de milioane de euro?

Minti, la fel de mult ca Mititelu. In 2014, Mititelu a retras FCU Craiova din liga a II a, din cauza datoriilor. Ulterior societatea comerciala pe care activa echipa de fotbal a intrat in faliment. In 2017, Mititelu infiinteaza FCU EST 1948, echipa care evolueaza acum in liga a III a, fara nici o legatura cu falimentata FCU Craiova. Mititelu nu are interes sa se mai apropie de FCU Craiova pentru ca asta inseamna sa plateasca in jur de 20 milioane euro datorii. Deciziile instantelor nu au nici o legatura cu FCU EST 1948, confuzia o mentineti voi inducand in eroare suporterii. Suma aia de 120 milioane euro este ori o minciuna ori o eroare mai mare ca tine.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close