LIGA 3  ·  FC U CRAIOVA

Adrian Mititelu s-a săturat! Decizia anunțată după ce Primăria a interzis FC U Craiova 1948 pe „Ion Oblemenco”: „Instanța se pronunță marți” » Ce zice de Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Duminica, 17 Martie

Adrian Mititelu se laudă că are planuri mari pentru echipa sa, FC U Craiova 1948, deși are șanse mici la promovarea în Liga 2, după 2-2 cu AS FC Pucioasa.

După ce Primăria Craiova i-a interzis, pentru moment, să joace pe stadionul „Ion Oblemeco” (Detalii AICI), Adrian Mititelu și-a anunțat intenția de a construi propriul stadion, de 10.000 de locuri, pe un teren din Craiova.

„Am ca prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar și antamarea discuțiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri, în zona Balta Craiovița. Despre aceste investiții sper să am vești bune după ziua de marți, când se pronunță Instanta în procesul legat de PUZ (n.r. Planul Urbanistic Zonal)”, a anunțat Mititelu pe Facebook.

Urmează demiterea antrenorului Nicolo Napoli?

Adrian Mititelu a declarat că președintele Marcel Pușcaș și antrenorul Nicolo Napoli sunt responsabili pentru situația echipei, urmând ca luni să analizeze situația echipei.

„Indiferent de rezultate, clubul merge înainte. Obiectivul asumat și declarat pentru acest sezon este promovarea în Liga 2.

Clubul a asigurat în acest sezon condiții net superioare celorlalte competitoare, dar cu toate acestea rezultatele și jocul s-au lăsat așteptate. În acest moment, echipa s-a îndepărtat mult de locul 1 și, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanța.

Responsabili pentru acesta stare sunt președintele Pușcaș și antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicații pentru aceasta stare. Mâine urmează să se facă o analiză a tuturor aspectelor”, a adăugat Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948 este pe locul 3 în Seria 3 din Liga 3, la 8 puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele.Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost ironizat și asociat cu Mario Iorgulescu

Libertatea

Comentarii (32)

pittt  •  19 Martie 2019, 11:13
Postat de andi_frunzescu pe 19 Martie 2019, 00:12

Curtea de Apel a fost ultima instanta,ultima cale de atac iar motivarea este clară pentru toată lumea:"Societatea comercială Fotbal Club UCV SA cu active și proprietăți în patrimoniu de peste 120 de milioane de euro finanțează și patronează echipa de fotbal "Universitatea" fiind continuatoarea de drept și titulara de drept a palmaresului acesteia".

Falimentul e cat se poate de real, iar fosta FCU Craiova a fost radiata din Registrul Comertului conform legii falimentului. Citeste zecile de site-uri care au dat stirea, cu documente ale Tribunalului Brasov cu tot. Numai daca nu vrei sa vezi nu dai o cautare pe net sa citesti.

andi_frunzescu  •  19 Martie 2019, 00:12

Curtea de Apel a fost ultima instanta,ultima cale de atac iar motivarea este clară pentru toată lumea:"Societatea comercială Fotbal Club UCV SA cu active și proprietăți în patrimoniu de peste 120 de milioane de euro finanțează și patronează echipa de fotbal "Universitatea" fiind continuatoarea de drept și titulara de drept a palmaresului acesteia".

pittt  •  18 Martie 2019, 19:13
Postat de andi_frunzescu pe 18 Martie 2019, 19:02

Decizii judecătorești rămase definitive și irevocabile.

Daca citesti cu atentie " Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de CS U Craiova" si a fost atacata la ICCJ, dar sa lasam asta, cum e treaba cu falimentul ?

Vezi toate comentariile (32)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, Turcia

Alanyaspor – Fenerbahce

Look Sport 2
21:00 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Tenis, Bundesliga 2

St Pauli - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Torino - Lecce

Digi 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1