LIGA 3    •   CRAIOVA

Tensiuni la FC U Craiova după prima înfrângere a sezonului! Fanii cer demisia antrenorului » Ce zice Mititelu

Vineri, 14 Septembrie

Eșecul cu FC Voluntari 2 îl pune în gardă pe Adrian Mititelu, care se gândește să-l demită pe Ștefan Stoica de la cârma echipei.FC U Craiova are două succese, un egal și o înfrângere în patru meciuri, parcurs care nu-l mulțumește pe Mititelu. Nici jocul echipei nu-l încântă pe patronul echipei.

Mai mult, tehnicianul a pierdut și susținerea fanilor încă de etapa trecută. Aceștia cer revenirea italianului Nicolo Napoli. 

"Din păcate, astăzi s-a confirmat ca meciul anterior n-a fost un accident! Suntem în fața unei situații grave și neprevăzute, având în vedere lotul și condițiile oferite! Sincer, sunt în cumpană, Stoica muncește foarte mult însă jocul nostru arată rău", a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Comentarii (18 ) Adaugă comentariu

Cosmin Popa  •  15 Septembrie 2018, 19:36

Cine e de vina , cine-i vinovat???? Tom si Jerry ca au alergat mai mult decat ciuca si Dina la un loc, Batman, Superman, Mama Omida , PSD, OlGuta, Hitler pentru holocaust....esti caraghios Nea Ady

Jonh Santejudean  •  15 Septembrie 2018, 14:41

***

lionforever  •  15 Septembrie 2018, 11:13

Cine o fi blestemat "campioana unei mari iubiri" sa incapa pe mana unui neica nimeni? Cu ce au gresit lung, negrila , tilihoi, stefănescu, ungureanu, ticleanu , balaci, donose , beldeanu , camataru , crisan , cartu , geolgau etc de au fost blestemati ca in timp sa ajunga echipa la nulitatea asta?

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase