LIGA 3  ·  VIITORUL DĂEȘTI

Unde a ajuns Florin Costea: „Genunchii mei sunt operați de câte două ori. Joc să mă mențin”

Luni, 12 August

Florin Costea (34 de ani) continuă să joace fotbal în Liga 3, la Viitorul Dăești, echipă căreia i s-a alăturat în această vară. 

Totuși, fostul fotbalist al Craiovei și al FCSB-ului consideră că i s-a încheiat cariera încă de acum trei ani.  

„Dăeşti nu este un pas înapoi. Eu am venit să joc acasă, nu am mai vrut să plec, dar vreau să fac şi mişcare pentru menţinere. Demult nu m-am mai gândit la fotbalul de performanţă, de câţiva ani nu m-a mai ajutat organismul ca să joc la un nivel înalt. Eu vin să ajut Viitorul cât pot şi să mă menţin în formă.  

Eu mă consider retras din fotbalul mare de trei ani, de când am plecat din Rusia. Am jucat şi la Liga 2 cât mi-a permis organismul şi la Liga 3 pentru plăcere, însă genunchii mei sunt operaţi de câte două ori fiecare şi nu îmi permit să mai fac o pregătire bună, pentru a juca la un nivel mai ridicat”, a spus Florin Costea, potrivit liga2.prosport.ro. 

Vrea să fie antrenor

Deși vrea să profite de fiecare moment în care mai poate juca fotbal, Florin Costea se gândește și la viitor și la o posibilă carieră în antrenorat.  

„Îmi doresc să joc cât mai pot. Când nu o să mai pot, mă retrag frumos. Nu vreau să mă fac de râs nici la Liga 3. Ce am avut de spus în fotbalul de performanţă, cred că am spus. Din păcate, acele accidentări m-au dat mult înapoi. Sunt înscris la cursurile de antrenori, am făcut facultatea de sport, voi vedea ce voi alege. Eu am de unde să aleg în viaţă. După ce termin categoria, am dreptul să antrenez la Liga 3”.

192 de meciuriare Florin Costea în Liga 1, reușind 60 de goluri şi 21 de pase decisive

VEZI ȘI:

SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3 // Andrei Blejdea, după hat-trick-ul reușit în 27 de minute: „Doar la juniori mai reuşisem o astfel de performanţă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Incredibil ce a ieșit la iveală despre Alexandru Papadopol și fostul soț al actualei lui iubite! 'Situaţia este una urâtă şi nedemnă...'

Libertatea

Comentarii (1)

univ_craiova1  •  13 August 2019, 12:53

Ți-a distrus cariera metetelu bai Costea... Anturajul prost și nu ai realizat nimic în viata... Păcat...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1