FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

UPDATE Mat pentru Universitatea Craiova! Război ca pe tabla de șah: CS U și PSD dau afară din oraș echipa din Liga a 4-a. Reacțiile lui Rotaru și Mititelu

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 14:25

După un start entuziasmant în Liga a 4-a, 3 succese din 3 partide și mai bine de 1000 de oameni la meciurile de acasă, FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, a rămas fără baza Aripile din Bănie, pe care juca pe teren propriu. Municipalitatea a închiriat arena rivalei CS U, în urma voturilor consilierilor PSD. 

UPDATE 17:30

Adrian Mititelu a reacționat și el după ce a distribuit această știre pe contul său de facebook: "Nu le vom face pe plac bolșevicilor, vom rămâne în Craiova cu orice preț!".

UPDATE 17:00

Clubul oltenilor din Liga 1 a reacționat, iar Mihai Rotaru, unul dintre acționarii grupării alb-albastre, a declarat pentru GSP.RO: "În privința contractului nostru de închiriere cu baza " Aripile", nu s-a schimbat nimic cu ce era acum o zi, o săptămână, două luni și tot așa. Nouă ne expira contractul, am prelungit în aceleași condiții, asta e tot. Ca să beneficiezi de un contract, trebuie să plătești oriunde pe această planetă. Nimeni nu a interzis nimic nimănui, iar noi nu am cerut să i se interzică nimic cuiva. Sunt doar victimizări. Folosirea bazei trebuie plătită și probabil că oamenii de la cealaltă echipă caută o soluție mai ieftină și or fi găsit-o la Celaru".

Rotaru a comentat și vizavi de noua echipă a lui Mititelu: "În primul rând, că nu atunci când vorbim de cealaltă echipă nu este FCU Craiova sau mai știu eu cine, este doar o manipulare dintr-o anumită zonă, fiind vorba despre o societate înființată în 2013, cu certificat de identitate sportivă din 2015 și revenită în 2017. Deja cu datorii de 25.000 de euro pentru folosirea unor anumite baze. Vorbim despre echipa U Craiova 1948 SA fără imn, fără stemă, fără culori căruia voi îi spuneți fie FCU, fie Universitatea Craiova. Asta ca să fie clar fiindcă noi suntem adevărata Universitatea Craiova".

ȘTIREA INIȚIALĂ

Totuși, echipa a primit azi o nouă lovitură din partea rivalei CS U Craiova. La ședința de azi a Consiliului Local al Municipiului Craiova, la punctul 29, a fost dezbătut un proiect de hotărâre privind închirierea terenului artificial de fotbal și a terenului natural din incinta Centrului Turistic de Agrement și Sport.

Jurnaldecraiova.ro anunță că votul a fost unul pozitiv, așadar CS U Craiova a pus mâna și pe baza Aripile, acolo unde echipa lui Mititelu își desfășura activitatea.

Era greu de crezut că votul consilierilor PNL, care au fost împotrivă, putea întoarce situația, dat fiind faptul că majoritatea Consiliului Local este formată din consilieri PSD, anunță sursa citată.

Astfel, cel mai probabil echipa va trebui să meară pe stadionul din Celaru, care este la 47 de kilometri de orașul Craiova.

Interziși și pe "Extensiv", DAR ȘI ÎN LUNCA JIULUI 

Adrian Mititelu se războiește acum și cu actualul edil al Craiovei, Mihai Genoiu, după ce echipa lui din Liga a 4-a, FC U Craiova, nu a primit acceptul de a juca nici pe Extensiv și nici pe noul "Ion Oblemenco".

Astfel, deși jucătorii lui CSU Craiova au primit dreptul de a se antrena în baza din Lunca Jiului, au avut voie să joace în trecut pe Extensiv chiar și în Liga 1, deși arena nu întrunea toate condițiile prevăzute în regulament, și au exclusivitate asupra noului stadion, pe care l-au și vizitat marți, FC U Craiova continuă să fie indezirabilă în oraș și în vremea noului primar Mihail Genoiu.

Astfel, se continuă tradiția războaielor duse de Mititelu cu primarii PSD ai orașului Craiova, după precedentele Antonie Solomon și Liga Olguța Vasilescu. Concret, finanțatorul lui FC U Craiova îl acuză pe Genoiu că nu-i permite echipei sale să se antreneze pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului și să dispute meciurile pe stadionul Extensiv.

Mititelu a trimis două solicitări Primăriei, prin care cerea să fie lăsat pe Extensiv, să folosească Lunca Jiului și să joace ulterior pe noul "Ion Oblemenco". Municipalitatea l-a pus însă în stand-by pe finanțator.

Cititorii GSP.RO îi dau și ei dreptate lui Adrian Mititelu și sunt fermi pe poziție. Într-un sondaj în care au răspuns întrebării dacă ar trebui lasată Universitatea pe noul "Ion Oblemenco" în schimbul chiriei aferente, aceștia au spus da într-un procent cât se poate de clar. 

sondaj

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (108)
198939213804366
Adrian Addryano  •  02 Septembrie 2017, 00:29
Postat de Adrian Addryano pe 31 August 2017, 22:23

Au jucat cu Chiajna si au fost prezenti vreo 120 de spargatori de seminte,au jucat cu Astra si cam tot atatia au fost!!!!!!!!!!!!Vor spune ca nu joaca in orasul Craiova dar cand jucau pe Extensiv cam tot atatia veneau sa-i vada pentru ca atatia sant toti,in Craiova aceasta echipa infiintata la Buc.este dusmanita de 97% din locuitorii acestui oras si ii inteleg pt.ca nu ai cum sa sustii o echipa infiintata ILEGAL in Bucuresti cu sediul social in Buc.!!!!!!!!!!!!A vazut toata tara ce hram poarta impostorii astia infiintati ILEGAL in 2013 si cati spectatori vin sa-i vada pt.ca meciurile sant transmise in toata tara

Hibrid politic infiintat ILEGAL in 2013 in Mogosoaia cu sediul social la Mogosoaia!!!!!!!!!!!!Toata tara stie ce hram poarta hibridul asta politic bagat ILEGAL direct in liga a doua in 2013 promovat ILEGAL inca din primul an de la infiintare desi statutul nu fusese aprobat la Tribunal!!!!!!!!!!!!Forza DNA!!!!!!!!!!!!

razvan__fzr
razvan__fzr  •  01 Septembrie 2017, 21:46
Postat de fcu1948 pe 01 Septembrie 2017, 19:02

Băi călugăre, tu ești dovada supremă a prostiei ce mustește în zona Olteniei. După ce că sunteți amărâți ca vai de voi, după ce că sunteți pe ultimele locuri la nivel național în ceea ce privește veniturile/cap de locuitor, țineți cu orice preț să vă distrugeți unicul simbol cu care Oltenia putea să se mândrească. Rar mi-a fost dat să văd atâta prostie ca la olteni, atâta invidie și răutate. Cum se ridică unul dintre voi și încearcă să-și depășească umila condiție, săriți cu toții să-i dați la gioale și să-l trageți în jos. Degeaba vă credeți buricul pământului, nu sunteți cu nimic mai buni decât moldovenii, tot săraci ca și ăia, tot cu băuturica și bârfa, tot cu invidia și răutatea. Păcat de Universitatea Craiova, chiar nu o meritați, din cauza orgoliilor și a răutăților voastre a ajuns unde este, adică jos de tot.

Luati-l voi pe mitichelu la oradea daca tot iti place de el asa de mult. In locul tau n-as vorbi de olteni pt ca nu stii ce se intampla cu adevarat in Craiova!

fcu1948
fcu1948  •  01 Septembrie 2017, 19:02
Postat de kaloogarele pe 01 Septembrie 2017, 18:32

bah gigi! io v-am mai zis: voi mititeii stetz golanii fara scoala de pe stadioane. csu e un joint-venture intre niste firme private si cj/cl. abonamentu' pentru baza "aripile" e platit de cejeu ca participatie. stiu, pentru tine e prea greu sa te prinzi ce e aia (de-aia nimeni de la 8 clase in sus nu va baga-n seama). du-te si da-i in judecata! numa' ca aia vin si-tz dau cu contabilitatea-n cap, ca e scris acolo frumusel cum se vireaza banii. punetz mah mina pe munca!! pe carte nu zic, ca aia e grea pentru voi. lasatz sticla, lasatz tzagarea, punetz mina si muncitz

Băi călugăre, tu ești dovada supremă a prostiei ce mustește în zona Olteniei. După ce că sunteți amărâți ca vai de voi, după ce că sunteți pe ultimele locuri la nivel național în ceea ce privește veniturile/cap de locuitor, țineți cu orice preț să vă distrugeți unicul simbol cu care Oltenia putea să se mândrească. Rar mi-a fost dat să văd atâta prostie ca la olteni, atâta invidie și răutate. Cum se ridică unul dintre voi și încearcă să-și depășească umila condiție, săriți cu toții să-i dați la gioale și să-l trageți în jos. Degeaba vă credeți buricul pământului, nu sunteți cu nimic mai buni decât moldovenii, tot săraci ca și ăia, tot cu băuturica și bârfa, tot cu invidia și răutatea. Păcat de Universitatea Craiova, chiar nu o meritați, din cauza orgoliilor și a răutăților voastre a ajuns unde este, adică jos de tot.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează