FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO Fanii rapidiști și-au IMPRESIONAT favoriții cu un spectacol superb în afara stadionului! » Daniel Pancu a reacționat după ce li s-a interzis accesul la meci

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 18:18

Rapid s-a impus cu scorul 9-1 în deplasare de la Axiopolis Cernavodă, în ultima etapă a turului Ligii a 3-a (detalii AICI). Fanii rapidiști au făcut spectacol în afara stadionului.

Suporterii rapidiști s-au obișnuit să privească partidele disputate în deplasare din afara stadionului. Astăzi, la -4 grade Celsius, câteva sute de fani alb-vișinii au scandat la porțile arenei din Cernavodă. 

La finalul partidei, Daniel Pancu le-a mulțumit celor care au făcut deplasarea: "Nu știu câte echipe din lume se mai pot mândri cu asemenea fani, nu știu de ce nu au fost lăsați pe stadion".

Pe drumul spre casă, jucătorii și galeria s-au reunit, dând naștere unui moment memorabil. Elevii lui Pancu au rămas impresionți de atmosferă și au încărcat pe rețelele de socializare filmulețe cu spectacolul pirotehnic

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Decembrie 2018, 09:02
Postat de samertx pe 01 Decembrie 2018, 00:17

au înghețat ca niște *** pe un câmp din Bărăgan. Ce ți se pare inteligent în ce au făcut?

Păi eu mă refer la acest clip , care oricum este impresionant? Eu mă refer la istoria și tradiția lor de suporteri , la faptul că Rapidul a fost prima echipă din România care avea GALERIE (anii 1960) , că sunt de departe cei mai atașați de echipă , cei mai fanateci , cei mai statornici suporteri , profilul de suporter pe care nu multe echipe din Europa î-l au. Stadionul era închis , ei știau asta... frig ca drecu.... Liga a-3-a... meci cu echipă de doi lei și totuși sau dus câteva sute ÎN DEPLASARE , lucru cu care nici măcar noi (Dinamo și U Cluj nu prea ne putem/puteam mândri în Liga 1. Suporterii rapidiști chiar sunt UNICI în România , sunt fenomenali!!! Îi știu din 1984 de pe vremea când mi-am început studenția în București. Și crede-mă , chiar NU sunt rapidist.

ahoe1923
ahoe1923  •  01 Decembrie 2018, 00:35

Suntem mereu cu voi! Voi s-aveti incredere in noi!

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2018, 00:22
Postat de ucluj2011 pe 30 Noiembrie 2018, 19:25

Sper ca foarte curând să ne reîntâlnim în Liga I. Respect nemaipomeniților fani ai Rapidului!!!

Dacă-i iei la numărat cred că ies la număr. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează