FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO GSP LIVE Daniel Niculae critică transferurile făcute de Rapid: "N-au fost aduși jucători care să facă diferența" + Ce spune despre plecarea lui Schumacher

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:45

Daniel a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre plecarea lui Constantin Schumacher de la cârma Rapidului și e de părere că giuleștenii n-au făcut transferuri reușite în momentul promovării la Liga a 3-a.

"Am văzut și eu declarațiile celor de la Rapid. Ei spun că echipa nu se exprimă, că nu joacă un fotbal pe care ei și l-au dorit. Pe bună dreptate, dar cred că a fost o decizie destul de pripită. Schumacher merita să aibă mai multe discuții cu cei de acolo. Și eu îmi doresc un Rapid foarte ofensiv.

Probabil nici campania de transferuri făcută în vară n-a fost una pe placul antrenorilor, suporterilor, că n-au fost aduși jucători care să facă diferența", a declarat Niculae la emisiunea GSP LIVE.

Vezi și:  VIDEO GSP LIVE Rapidiștii fac orice pentru a-l readuce pe Daniel Niculae: "Victor Angelescu mi-a oferit acțiuni, dar m-aș întoarce doar în aceste condiții"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează