LIGA 3  ·  RAPID

VIDEO GSP LIVE Daniel Niculae critică transferurile făcute de Rapid: "N-au fost aduși jucători care să facă diferența" + Ce spune despre plecarea lui Schumacher

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:45

Daniel a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre plecarea lui Constantin Schumacher de la cârma Rapidului și e de părere că giuleștenii n-au făcut transferuri reușite în momentul promovării la Liga a 3-a.

"Am văzut și eu declarațiile celor de la Rapid. Ei spun că echipa nu se exprimă, că nu joacă un fotbal pe care ei și l-au dorit. Pe bună dreptate, dar cred că a fost o decizie destul de pripită. Schumacher merita să aibă mai multe discuții cu cei de acolo. Și eu îmi doresc un Rapid foarte ofensiv.

Probabil nici campania de transferuri făcută în vară n-a fost una pe placul antrenorilor, suporterilor, că n-au fost aduși jucători care să facă diferența", a declarat Niculae la emisiunea GSP LIVE.

Vezi și:  VIDEO GSP LIVE Rapidiștii fac orice pentru a-l readuce pe Daniel Niculae: "Victor Angelescu mi-a oferit acțiuni, dar m-aș întoarce doar în aceste condiții"S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1