FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Vin banii la Rapid! Un important om de afaceri va investi în club: „Va deține 50% din acțiuni” » Noi detalii despre baza ProRapid

Rapid
Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 18:17

La un pas de promovarea în Liga 2, Rapid a primit o veste importantă: va avea un nou investitor

  • După 19 etape din Liga 3, giuleștenii au 50 de puncte după 20 de etape, cu 7 mai mult decât locul 2, Unirea Slobozia.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și unul dintre cei care sprijină proiectul Rapidului, a dezvăluit că echipa va avea un nou finanțator. 

Cu siguranţă va mai veni un acţionar la Rapid. Domnul Angelescu (n.r. Victor Angelescu) are 40% acum. O să îl cunoască toată lumea pe noul investitor la momentul respectiv. El va veni din Liga a II-a. Eu îl cunosc foarte bine, e un important om de afaceri, un importator de maşini ca să spun şi asta. Nu a mai avut legătură cu fotbalul. El va avea 50% dintre acţiuni.

Primăria Sectorului 1 nu a intrat şi nu va intra în acţionariatul clubului Rapid. Noi oricum nu am folosit până acum niciun leu din banii publici în activitatea echipei Rapid. Dar noi avem alte posibilităţi de a sprijini clubul”, a declarat Daniel Tudorache pentru Agerpres.

EXCLUSIV Rapid Limited: clubul din Giulești, finanțat printr-o firmă din Cipru » Victor Angelescu: „E mai avantajos ca finanțare, ca taxe”

Baza ProRapid în propieratea Primăriei Sectorului 1

Daniel Tudorache spune că a vorbit cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, şi cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru ca baza sportivă ProRapid să fie trecută la Primăria Sectorului 1 până la 1 iunie și astfel Rapid să o poată folosi.

„Eu sper din săptămână în săptămână să intre în şedinţa de Guvern. Am promisiuni de la Teodorovici. Am înţeles că toate aprobările sunt obţinute de către cei de la Ministerul Finanţelor, care sunt promotorii acestei Hotărâri de Guvern. Acum, ProRapid ţine de Ministerul de Finanţe, iar baza trebuie să treacă la Primăria Capitalei, care e singurul administrator al Bucureştiului.

Am vorbit deja cu primarul general şi imediat cum baza ajunge acolo, va trece la Sectorul 1 printr-o hotărâre a Consiliului General. Eu am fost la ProRapid, am văzut care e situaţia, dar nu putem începe lucrările de amenajare atâta timp cât nu e în administrarea Primăriei Sectorului 1 sau a Primăriei Capitalei. Sper ca până la 1 iunie baza Pro Rapid să ajungă la Primăria Sectorului 1”, a adăugat Dan Tudorache.

Citește și:

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu dă noi asigurări că stadioanele Ghencea și Giulești vor fi gata pentru EURO 2020: „Se lucrează non-stop. Voi merge săptămânal pentru a verifica”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
yoomanga
yoomanga  •  07 Aprilie 2019, 10:03
Postat de 7manuel pe 06 Aprilie 2019, 10:34

Doare adevarul, decedatule, doare, asa-i??? FC R, echipa de partid! N-o spun eu, o spune PSD-istul Tudorache, primarul Sectorului 1.

***. ***, Rapid a fost înființată pe timpul României Mari, condusă în acele vremuri de Rege! vOI ați fost aduși cu tancurile de șleahta sovietică

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi67
adi67  •  06 Aprilie 2019, 12:45
Postat de luputu pe 06 Aprilie 2019, 07:35

Cu Rapid, U Cluj, UTA, Petrolul, Farul, Ripensia, liga1 va avea alt farmec. Fotbalul trebuie sa fie al suporterilor nu a patronilor.

Daca ai prins Ripensia in Liga 1 , inseamna ca ai vreo 175 de ani . Ruinezi tara cu pensia ta .

7manuel
7manuel  •  06 Aprilie 2019, 10:34
Postat de yoomanga pe 06 Aprilie 2019, 10:27

Mirosul tău *** se simte și prin telefon! Cauta pe YouTube scandările galeriei împotriva pesedeului și ai sa vezi ce propaganda le fac.

Doare adevarul, decedatule, doare, asa-i??? FC R, echipa de partid! N-o spun eu, o spune PSD-istul Tudorache, primarul Sectorului 1.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează