LIGA 4  ·  RAPID

A scăpat de rușine! AMFB a schimbat decizia și Rapidul n-a mai pierdut la "masa verde"

Articol de — Luni, 15 Octombrie 2018

Asociația Municipală de Fotbal București a îndreptat greșeala făcută la începutul acestei luni când a decis ca juniorii Rapidului născuți în 2006 să piardă la "masa verde" meciul cu Voinicelul.

Așa cum a precizat Ovidiu Burcă pentru GSP.ro la începutul lunii octombrie, AMFB a îndreptat greșeala și echipa Rapid n-a mai fost sancționată cu pierderea meciului la ”masa verde”. Motivul incriminat la vremea respectivă de AMFB era reprezentat de faptul că echipamentele ambelor echipe era la fel, iar giuleștenii au schimbat tricourile cu echipamentul de antrenament.

"Îndreaptă eroarea materială din dispozitivul hotărârii, în sensul că menține rezultatul din teren al jocului, 3-0 în favoarea echipei Voinicelul, iar nu sancționează echipa FC R SA cu pierderea jocului prin forfait. Menține în rest formularea dispozitiviului", scrie pe site-ul AMFB.

"ERAU ECHIPAMENTELE LA FEL"

"Este vorba despre meciul de la grupa de 2006, unde culorile echipamentului principal erau identice la ambele echipe. Noi am schimbat în echipamentul de antrenament, cu acordul echipei adverse. S-a trecut asta și în raportul de joc, jucătorii au avut numere doar pe șorturi.

Am jucat într-un echipament de antrenament tocmai pentru a se putea face diferențierea. Nu înțeleg decizia, pentru că s-au pus de acord și antrenorul advers, dar și observatorul de joc. Asta mi-a transmis antrenorul de la 2006. Este făcut un raport în care s-a consemnat acest lucru", afirma Ovidiu Burcă, team managerul Rapidului, la începutul lunii.

GSP.ro a prezentat cazul în urmă cu două săptămâni. Mai multe detalii AICI!

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
14:35 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
18:30 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look
18:45 Tenis, ATP

Turneul din Geneva

Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - Sportul Snagov

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Play-off