FOTBAL  »  LIGA 4  »  TRANSFER

L-a costat pe Becali 45.000 de euro pe meci, acum a ajuns în Liga 4, la Rapid Buzescu!

Alexandru Stan, al doilea de la dreapta la stânga // foto: arhivă GSP
Alexandru Stan, al doilea de la dreapta la stânga // foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 21:10

Fundașul stânga Alexandru Stan (34 de ani), legitimat între 2018 și 2021 la FCSB, a ajuns în Liga 4, la Rapid Buzescu, echipă din Teleorman.

În august 2018, după 3 ani la Astra Giurgiu, Alexandru Stan a fost cumpărat de FCSB cu 300.000 de euro.

Aventura la FCSB s-a transformat într-un coșmar. Accidentat grav la genunchi în două rânduri, Stan a apucat să joace doar 14 meciuri la FCSB în 3 ani, apoi a trecut la Poli Iași.

Veste DEVASTATOARE pentru Adrian Mititelu: „Ne suspendăm activitatea!”
FCU CRAIOVA
Veste DEVASTATOARE pentru Adrian Mititelu: „Ne suspendăm activitatea!”

Alexandru Stan a ajuns în Liga 4, la Rapid Buzescu

După un sezon în Moldova și unul la CS Tunari, Stan a rămas liber de contract, iar acum a fost convins să semneze în Liga 4, cu Rapid Buzescu, campioana sezonului trecut în Teleorman. Transferul a fost anunțat de publicația locală Teresport.

Rapid Buzescu a câștigat Liga 4 Teleorman sezonul trecut, cu 65 de puncte la final, 13 peste a doua clasată.

Ca atare, Rapid Buzescu a disputat un baraj pentru promovarea în Liga 3 cu campioana din Vâlcea, SCM Rm. Vâlcea, însă a pierdut ambele manșe, 0-2 pe teren propriu, 1-4 la retur.

Alexandru Stan l-a costat pe Gigi Becali 45.000 de euro pentru fiecare meci jucat!

Suma de transfer achitată de FCSB pentru Stan a fost de 300.000 de euro, una importantă ținând cont de vârsta fotbalistului la acel moment: 29 de ani și jumătate!

În prima jumătate de an, turul sezonului 2018-2019, Stan a jucat 13 meciuri, dintre care 11 au fost ca integralist.

Apoi a început calvarul. Mai întâi s-a accidentat grav la genunchi, în martie 2019. A urmat o operație și o recuperare care a durat multe luni.

În august 2019, Stan a fost forțat deși nu era refăcut 100%, iar genunchiul i-a cedat din nou. Din acel moment, el n-a mai reapărut într-un meci oficial la prima echipă.

Recuperarea a fost extrem de greu de realizat, a fost introdus în șomaj tehnic în primăvara lui 2020, însă a contestat decizia la comisii și, la fel ca alții, în frunte cu Planici și Adi Popa, a câștigat.

Deși n-a mai fost reprimit în lotul echipei mari, Stan și-a încasat lună de lună salariul pe care semnase atunci când a fost achiziționat de la Astra: 10.000 de euro net.

Așa a ajuns la aproape 360.000 de euro în 3 ani. Pentru Becali, a fost un consum total de 640.000 de euro. Cum Stan a jucat doar 14 meciuri, rezultă un preț incredibil pătit pentru serviciile lui: peste 45.000 de euro pentru fiecare meci disputat și peste 600 de euro pentru fiecare minut petrecut pe teren de acesta!

Mai multe știri de actualitate: 

Rapid rezolvă o problemă uriașă: „Închidem transferul în 1-2 zile”

Transferul de la FCSB care l-a reinventat pe Olaru: „Îmi dă mai multă libertate în teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  03 August 2023, 10:23

NU INTELEG CUM SE POATE CINEVA COMPROMITE PROFESIONAL SEMNAND ACEASTA INEPTIE! Becali l-a terminat pe Stan fortandu-l sa joace nerefacut, practic a doua accidentare (survenita din aeasta cauza) este motivul pentru care Stan n-a mai facut fata in L1. Bogdan Andone si-a dat demisia imediat dupa meciul ala, spunand clar ca nu vrea sa-l blesteme oamenii pe el pentru ce fac altii (ii spusese lui becali inainte de meci ca Stan e nerefacut). Ce era sa faca Stan, sa accepte rezilierea pe care ciobanul, cu maxima rautate si zgarcenie, incerca sa i-o impuna dupa ce il terminase in felul asta?

fcsb1947steaua
fcsb1947steaua  •  03 August 2023, 02:50

E atat de ciudat cand vezi ca totul e despre bani, numere, calcule, statistici... Stan l-a costat pe Becali 45k euro pe meci. Asa, si? In primul rand, nici macar nu sunt banii lui Becali. Sunt banii clubului sau bani obtinuti prin manipulare si injosirea altor oameni. Deci nici banii lui personali nu sunt banii lui, sunt banii tuturor celor de care si-a batut joc in tot timpul asta. Aceasta persoana are bani cati nici macar nu poate numara, doar n-o sa-i plangem acum de mila. Da-i *** de bani, daca pentru el nu conteaza asa mult 45K/meci, de ce ne-ar interesa pe noi, ceilalti? Mie mi se pare foarte amuzanta ipocrizia acestui om, care se declara crestin, dar in acelasi timp e ultima speta de capitalist fascist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  02 August 2023, 22:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează