LIGA 4  ·  CSA STEAUA

ANTRENOR STEAUA // CSA Steaua a intrat pe ultima sută de metri în alegerea tehnicianului » Bixi Mocanu: „Negociem cu 5 antrenori!”

Miercuri, 19 Iunie

CSA Steaua a intrat pe ultima sută de metri pentru numirea noului antrenor. Comandantul clubului, Bixi Mocanu, negociază cu nume importante din istoria roș-albaștrilor.

CSA Steaua a rămas fără antrenor după ratarea promovării în Liga 3. Marius Lăcătuș a demisionat la câteva zile după eșecul suferit contra lui Carmen, scor 0-1. Steliștii speră ca până la finalul săptămânii să găsească un înlocuitor.

„Sunt mai multe discuţii legate de noul antrenor. Când o să avem o variantă, cu siguranţă o să v-o comunicăm. Negociem cu stelişti. Am vorbit cu domnul Marius Baciu, am vorbit cu domnul Piţurcă, cu domnul Balint, cu domnul Neaga, cu domnul Paraschiv. L-am avut la un moment dat în discuţie şi pe cu domnul Andraşi.

Deocamdată suntem în analiză. Probabil săptămâna viitoare ne vom decide”, a precizat Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, pentru TV Telekom Sport.

Vezi și: 

EXCLUSIV Marius Măldărășanu a semnat cu Metaloglobus și încearcă să-l oprească pe Claudiu Herea din drumul spre Rapid

Erik Lincar a găsit portar » David Duţu a semnat cu Turris Turnu Măgurele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cine spune adevărul?! Reghe se jură că Alexa și-a luat un pumn din cauza unor jucători, dar patronul Astrei îl contrazice

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×