FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Anunțul îngrijorător al comandantului CSA » Proiectul Steaua e în pericol!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 19:24

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reînființat secția de fotbal și a înscris echipa în Liga a 4-a din București, reușind să atragă și o parte din suporterii care mergeau la FCSB, în Liga 1.

Totuși, noua echipă de fotbal are emoții din cauza Legii Sportului, care nu permite cluburilor departamentale să evolueze în ligile profesioniste, cum ar fi Liga 1, unde tinde CSA să ajungă.

Comandantul Cristian Petrea a recunoscut că în acest moment nu are niciun plan pentru a rezolva această problemă.

"Dorim să ne facem temele mai întâi, nu dorim să ieșim în public cu planuri nefezabile", a spus Petrea la Pro TV.

În acest moment CSA Steaua se află pe locul 2 în Liga a 4-a, după Academia Rapid.

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
lucghencea
lucghencea  •  02 Mai 2018, 13:38

Generali cu talie corpolenta la conducerea Clubului STEAUA nu exista decat pentru imaginatia penalilor ilfovenilor si se stie care sunt aia , aia subtiri ca scandura si hoti peste orice imaginatie . STEAUA E GHENCEA , E ISTORIA , cu fratii Zavoda cu Pitzi Apolzan cu Marcel Raducanu si Tudorel Stoica si nu noul club cu acte extrajudiciare din 2003 si cu negarea categorica a dreptului de marca de la MAPN din 2004 si actele masluite evidentiate in justitie si declarate NULE , adica tocmai bune de facut focul cu ele . Cine comenteaza despre Clubul nostru din Ghencea oare , suporterii penalilor si sarlatanilor si ce treaba mai au ei in 2018 cu Ghencea noastra draga ? Pai cum se poate nega Clubului STEAUA propriul palmares cata vreme STEAUA e club bucurestean iar ilfovenii S.C. F.C.Fcsb S.A. sunt DE JURE un club inregistrat in si din alta localitate care joaca cu chirie pe unde-apuca prin capitala , pai cum oare vine asta ? De ce sa nu se laude cu Palmaresul Clubului STEAUA de exemplu cei de la Chiajna sau Voluntari ca-s tot ilfoveni si acolo ? Asa ca postacilor , fiecare pe propria cale . Sunt de-ajuns 11 ani de falsuri in acte . LUPTA STEAUA !

1006481462705140
Voinea Gabriel  •  02 Mai 2018, 12:42

Echipa burtosilor generali nu are voie sa joace nici macar in liga a doua, care e tot profesionista, deci nu au voie echipe departamentale. A atras atentia si Iorgulescu asupra acestui aspect, dar nu l-a bagat nimeni in seama. Daca nu ar fi asa, ar putea sa-si faca din nou echipa si militia, si securitatea, si am putea sa ne intoarcem la fotbalul comunist.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Mai 2018, 17:24

Nu era mai simplu ca ministrul Apărării să-l cheme la discuții pe Becali și să găsească de comun acord calea de a nu mai continua Talpaniada asta tâmpită, care nu face decât să distrugă imaginea singurului club românesc de fotbal cunoscut în Europa și în lume? Știu, e greu de suportat unul ca Becali, dar, așa cum e acum, pierd ambele părți... E chiar atât de greu de priceput că O SINGURĂ STEAUA e singura soluție a balamucului care continuă de 3-4 ani? De ce numai la Steaua e așa, de ce nu cer și celelalte ministere, întreprinderi, facultăți și altele, ale căror echipe de fotbal au fost preluate de diverși finanțatori în același mod în care Becali a devenit patronul Stelei? Și cum de se acceptă de către MApN perioada în care stadionul nu a mai fost exploatat și nu s-a mai încasat niciun ban de pe urma lui? Tot Becali e de vină?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează