FOTBAL  »  LIGA 4  »  INEDIT

FOTO Apariție neașteptată a lui Ioan Niculae » La ce meci a fost surprins astăzi fostul finanțator al Astrei, eliberat din închisoare în urmă cu un an

Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, finala Cupei României, faza pe București. +28   FOTO
Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, finala Cupei României, faza pe București.

Articol de , - Publicat sambata, 10 iunie 2023 17:29 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 22:14

Ioan Niculae, fostul finanțator al Astrei Giurgiu, eliberat din închisoare în mai 2022, a fost surprins astăzi la meciul CS FC Dinamo - Progresul București, scor 3-0, finala Cupei României, faza pe București.

Astra a dispărut din prim-planul fotbalului românesc, dar finanțatorul Ioan Niculae continuă să urmărească fenomenul. 

FOTO. Ioan Niculae, prezent la finala Cupei României din București

+24 FOTO

Astăzi a apărut, surprinzător, la finala Cupei României, faza pe București. Meciul dintre CS FC Dinamo, formația lui Nicolae Badea, și Progresul București se joacă în Capitală, pe arena din Regie. 

Ioan Nicolae a apărut la startul înfruntării în zona lojelor, apoi și-a schimbat locul și a mers la Tribuna I aproape de juniorii celor de la Rapid și de alți doi oficiali de la clubul de juniori ai celor de la Astra Giurgiu.

Stadionul, închiriat de Academia de Fotbal Germană, a găzduit puțin peste 200 de persoane. „Grosul” a fost format din juniorii cluburilor din București, care au fost premiați la finalul partidei pentru rezultatele obținute în acest an.

Niculae a fost prezent în Regie pentru premierea fiului său, Vlăduț, junior la Astra Kids.

CS FC Dinamo 3-0 Progresul București

Chiar dacă nu a reușit să ajungă la baraj pentru promovarea în liga a 3-a, CS FC Dinamo merge mai departe în Cupa României, după ce i-a învins pe cei de la Progresul la scor de neprezentare. Golurile „câinilor” din liga a IV-a au fost înscrise de Andrei Antohi (2) și Marius Dumitru.

Echipele de start:
CS FC Dinamo: Duță Alex- Vlad Andrei, Andrei Vaștag, Lazăr Robert, Ilie Daniel-Tudor Alex, Neculai Bogdan, Topală Mihai- Decher Claudiu, Soarcaș Athanasios, Antohi Andrei
CS Progresul: Stancu Cezar- Postovaru Vlad, Abboud Nidal, Gată Vasile, Florea Ionuț- Alecu Alexandru, Panait Cristian, Ghinea Ștefan, Cazacu Răzvan- Nițu Vlad, Tontea Robert

Ioan Niculae, eliberat în luna mai 2022

  • Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, a fost condamnat la închisoare în februarie 2021 la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. 
  • Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.
  • În mai 2022, Ioan Niculae a fost eliberat. 

VIDEO. Florin Lovin: „Ioan Niculae era milionar și noi îi făceam chetă să dăm bani la angajați care erau neplătiți de zece luni!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a anunțat cât vrea să investească: „La atât m-am gândit, fac echipă de Conference League și de campionat”

Obiectivul uriaș pe care Dan Petrescu îl are la noua echipă: „În Europa nu puteam”

Playtech: Doliu în sportul din România și pentru Gică Hagi. S-a stins la doar 47 de ani


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  11 Iunie 2023, 00:19
Postat de gonzales pe 10 Iunie 2023, 19:55

Cat de tare, la anul sunt 3 Dinamo in Cupa Romaniei ... dupa premiera Dinamo-Dinamo 2, putem asista in sezonul viitor al cupei Romaniei la alte meciuri ridicole

"Doar divizia B" conteaza....)))))

Moshu
Moshu  •  10 Iunie 2023, 21:41
Postat de mihneailie030 pe 10 Iunie 2023, 20:56

Dacă mai stătea vreo doi ani, arata ca tras prin inel... Vezi Iancu de la Timișoara, dar ala a stat și mult, e drept.

Inainte de puscarie nu era in halul asta de gras !

mihneailie030
mihneailie030  •  10 Iunie 2023, 20:56

Dacă mai stătea vreo doi ani, arata ca tras prin inel... Vezi Iancu de la Timișoara, dar ala a stat și mult, e drept.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează