FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

CSA Steaua a primit o veste groaznică în seara în care FCSB a jucat perfect în Europa: "Nu are dreptul să promoveze în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:51

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, le-a dat o veste foarte tristă celor de la CSA Steaua, în seara în care FCSB a câștigat cu Hapoel Beer Sheva în Europa League, scor 2-1.

"Din punct de vedere legal, CSA nu are dreptul [să promoveze în Liga 1] pentru că e club departamental", a anunțat Gino Iorgulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

CSA merge foarte bine în Liga a 4-a, unde are 22 de puncte după 8 meciuri. Lider e Academia Rapid, cu 23 de puncte din 9 jocuri. Pentru roș-albaștri urmează acum meciul cu de pe teren propriu cu AFC Rapid, de sâmbătă, de la ora 15:00.

cc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
10212091418374359
Irina Neli  •  21 Octombrie 2017, 09:48

Steaua adevărată e a lui Becali

ticbis
ticbis  •  20 Octombrie 2017, 16:29
Postat de alex_1973 pe 20 Octombrie 2017, 14:56

Dacă pe ăsta va bazați o sa aveți o mare surpriza când or sa iasă din umbra adevărații acționari ai CSASteaua.Sumele vehiculate de tine sunt în mare parte adevărate dar erau pentru Becali

Gresit! Sumele alea au fost stabilite ca urmare a evaluarii brandulului de catre experti platiti de catre Guvernul Romaniei via MApN prin CSA; odata acceptate si batute in cuie au devenit active oficiale inregistrate la ANAF, intarite prin hotarare de guvern. Pe mai putin de atat nu poate sa inchirieze niciun privat marca, altfel e caz de puscarie de la primul ministru si pana la ministrul armatei si seful CSA. Deci, o fi fost suma aia stabilita special pentru Becali, dar daca Armata va inchiria vreodata marca Steaua pe mai putin de atat te asigur eu ca Becali abia atat asteapta; nu i-ar strica cateva zeci de milioane despagubiri de la stat pentru frauda in bugetul public si inselaciune a statului in tranzactiile acestuia cu firmele private! Eu zic ca n-o sa iasa bine (pentru CSA, evident) :))

alex_1973
alex_1973  •  20 Octombrie 2017, 14:56
Postat de cikyu pe 20 Octombrie 2017, 14:27

Citeste si tu ce mai fac cei din mapn cu csa "teoretic n-ar trebui sa fie o problema, insa practic este si chiar una foarte mare. Privatul ala va trebui sa faca contract cu CSA-ul pentru inchirierea marcii la valoarea de inventar a acesteia inregistrata oficial in contabilitatea clubului ca active, adica nu mai putin de 4 mil euro PE AN, asa cum a decis Talpan. Asta in afara oricaror alte cheltuieli cu salariile si functionarea clubului sau cu chiria pentru stadion, etc. Ei vezi, de aia n-o sa gaseasca niciun privat amator sa cotizeze la stat anual sumele astea pe ceva ce nu-i al lui si nu va fi niciodata. CSA nu va juca niciodata in liga I in conditiile astea! Singura lor sansa ar fi sa scoata marca la licitatie publica (pentru asta trebuie o HG) si s-o valorifice la pretul de piata, dar atunci o cumpara Becali pe cateva sute de mii :)) End of story!"

Dacă pe ăsta va bazați o sa aveți o mare surpriza când or sa iasă din umbra adevărații acționari ai CSASteaua.Sumele vehiculate de tine sunt în mare parte adevărate dar erau pentru Becali

Vezi toate comentariile (37)
Comentează