FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua a reușit trei transferuri importante: Cristian Dănălache, campion cu Urziceni, Sebastian Chitoșcă, mijlocaș trecut pe la FCSB, și Ovidiu Marin

FOTO: Facebook @CSA Steaua
FOTO: Facebook @CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 18:04

CSA Steaua a reușit încă trei transferuri importante înaintea startului noului sezon de Liga 4. Cristian Dănălache (37 de ani), Ovidiu Marin (21 de ani) și Sebastian Chitoșcă (26 de ani) se vor alătura lotului pregătit de Daniel Oprița.

Conducerea celor de la CSA a schimbat radical strategia. A dat afară nu mai puțin de 11 fotbaliști pe care s-au bazat sezonul trecut. După două sezoane în care a ratat promovarea cu jucători tineri, majoritatea anonimi, apelează la nume importante. Cristian Dănălache, fost golgeter în China și campion în Liga 1 cu Unirea Urziceni, a părăsit Sportul Snagov pentru a evolua sub comanda lui Oprița.

Alături de el au mai sosit Sebastian Chitoșcă, ultima dată la Universitatea Cluj, un mijlocaș stânga cu experiență în Liga 1, trecut și pe la FCSB, și Ovidiu Marin, mijlocaș adus de la Concordia Chiajna.

TRANSFERURILE EFECTUATE PÂNĂ ACUM ÎN GHENCEA:

  • Ovidiu Morariu (29 de ani, fundaș) - ultima dată la Metalurgistul Cugir
  • Sergiu Răzvan Bactăr (23 de ani, fundaș) - ultima dată la Școlar Reșița
  • Marian Neagu (27 de ani, mijlocaș) - ultima dată la CS Balotești
  • Rareș Enceanu (24 de ani, mijlocaș) - ultima dată la FC Argeș
  • Liviu Băjenaru (36 de ani, mijlocaș) - ultima dată la Turnu Măgurele
  • Robert Elek (31 de ani, atacant) - ultima dată la Sportul Snagov

Vezi și: 

Măsuri drastice la Steaua! 11 jucători au fost dați afară, printre care și vedeta Alin Predescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
harap
harap  •  18 Iulie 2019, 15:27
Postat de afaraumdinfotbal pe 16 Iulie 2019, 20:35

Toti amărâții refuzați, ratați se înghesuie la poarta UM Ghencea in cautare de pomana de la stat: norma de hrana, moca la popota, uniformă gratis, solda și pensii speciale. O mare rusine pt România si oștirea romană menținerea sinistrei Invenții sovietice CSA, impusa cu forța și la noi de tancurile armatei roșii, având ca mama pe faimoasa, inegalabila inestimabila Ana Pauker, idolul unor ofiterasi din MApN și CSA, care profita din plin de cei 20 milioane euro tocati anual de atrocitatea CSA!

respect pt postare . din pacate ceilalti postaci nu au habar depre istoria recenta sau mai veche a CSA . doar 2 completari : fostul ministru al armatei serghei bodnarciuc AKA emil bodnaras a pus umarul sovietic la intoducerea echipei raionale csa Campulung in liga 1 sub numele de csa Bucuresti 1n 1947-48 desi liga nationala incepuse deja ! dupa modelul sovietic ruseste / bulgareste echipa s-a numit tcka moscova/Sofia . tcka =csa

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  17 Iulie 2019, 12:55
Postat de Urs Carpatin pe 17 Iulie 2019, 10:12

Bai nemernicilor numai aruncati banii tarii pe toate hahalerele de jucatori expirati.Sa scoata Talpan si restul generalilor bani din propriile buzunare si sa faca echipa ! Oarba dupa voi *** ce sunteti !

Vai de capul meu! Ti-au luat "Generalii" si Talpan din banii de ajutor social si ti-au lezat securitatea luand din banii de F35-uri. Mai ales pentru Enceanu, au luat bani de la programul spatial al Romaniei, asa ca sa nu va asteptati nici anul ca primul om care aterizeaza pe Marte sa fie roman.

229352247886180
Urs Carpatin  •  17 Iulie 2019, 10:12

Bai nemernicilor numai aruncati banii tarii pe toate hahalerele de jucatori expirati.Sa scoata Talpan si restul generalilor bani din propriile buzunare si sa faca echipa ! Oarba dupa voi *** ce sunteti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează