FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA // Adrian Bumbescu, atac frontal la Marius Lăcătuș: „Doi ani nu am promovat din cauza lui!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 13:03

Adrian Bumbescu (59 de ani) îl învinovățește direct pe fostul antrenor Marius Lăcătuș (55 de ani) pentru eșecul celor de la CSA Steaua.

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv. Marius Lăcătuș, antrenorul din sezonul recent încheiat, și-a prezentat demisia, dar nu a scăpat de criticile dure ale fostului coleg din „Generația de Aur” a Stelei, Adrian Bumbescu.

„Păcat că s-a întâmplat aşa, dar fotbalul în Ghencea merge mai departe. Avem acum discuţii pentru venirea altor antrenori. Sunt discuţii la nivel mare.

Ce n-a mers la Steaua? Poate încăpăţânarea lui Lăcătuş, care a făcut numai de capul lui. Nu s-a sfătuit cu nimeni, asta ştiu sigur. A avut sfătuitori, dar i-a dat pe toţi la o parte.

Nu m-am certat cu Lăcătuş, dar asta vreau să-i spun: doi ani la rând nu am promovat şi este vina lui. Mi s-a propus la început să preiau echipa şi am refuzat. Se discută cu mai mulți oameni importanți. Vor veni un antrenor și un conducător cu trecut stelist. Eu coordonez centrul de copii şi juniori. Cu siguranţă acum vom promova de la an la an.

Aici se vor face mai multe terenuri odată cu terenul mare, intenţionăm să facem, pe lângă bazin, şi un patinoar, un «balon», pentru că este Ghencea, suntem echipa-fanion a ţării şi trebuie să ne respectăm”, a declarat Adrian Bumbescu conform TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Mesaj controversat la 72 de ani de la înființarea Stelei: „FCSB, singura echipă care deține Cupa Campionilor Europeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
105662257060988
Eugen Qy  •  08 Iunie 2019, 20:41
Postat de stoichkov8 pe 07 Iunie 2019, 18:44

@fara.urma.de.creier. iar ai aparut mai prostalaule .tembel. Sinistrul.seku, mare intelectual,se repeta ca un.papagal ***

N-are rost sa iti faci sange rau ! Asta e unul dintre cei atat de bine platiti de SINISTRUL gb, si atat fe lipsit de sentimente OMENESTI, incat si pe cea care i-a dat viata, ar arunca-o in troaca porcilor la comanda aceluiasi gb ! Daca maine gb face din fc fecesebeul ala al lor, vreo scula (echipa de fotbal) care sa se cheme fc FacatorulColiveiSatanoBelzebutiste, ei ar inconjura-o cu toata dragostea, datorita tocmai banilor primiti de la Stapanul Inelatelor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105662257060988
Eugen Qy  •  08 Iunie 2019, 20:30
Postat de farauminsport pe 07 Iunie 2019, 18:13

Incearca sa articuleze ceva si sarmana ordonanta de cazarma stalinista, rjka, dar nu reuseste. Limbajul greoi si scrisul catastrofal tradeaza educatia cazona a copilului de trupa care apara cu ghearele si dintii abominabila creatie a tancurilor sovietice:CSA. Cat de ignorant, blocat in trecut, intarziat, nepurtator de materie cenusie trebuie sa fi pentru a fi sustinator fanatic al unei fantome oribile precum CSA, care nu mai exista in nicio tara UE. De ce bocancii militari sa mai polueze doar sportul romanesc? Pentru ca asa vor nostalgicii epocii de aur, grupati in pestera peluza sud si in grota kaki CSA, la cerut pomana de la stat fotbal militarizat!

Esti -tocmai fiindca repeti *** CU CAZARMA- un produs, rezultat din incrucisarea *** mancatori de :seminte bune baieti"*** ...(aici ma moderez singur) fierbinti din puscariile capitalisto-comuniste sau cu una dintre cele care ...(ma moderez ...again) se considera urmasa chestiei aleia care a castigat nu stiu ce cupa, a satelor probabil, din U.E. Cat de ancorat intr-un IPOTETIC viitor imaginar sa fii sa crezi cu o asemenea tarie intr-o echipa care e rezultatul raptului financiar al unui (ma moderez din nou) cu bani multi !!! STIU esti foarte bine platit, cum nu am fost NOI adevaratii STELISTI nicicand, si care scandam acel NUME minunta din toate piepturile cu inflacarare fara a primii bani sau alte mijloace necuvenite de la vreun "creditor" care s-a dovedit a fi de fapt un HOT, care a inlocuit Adunarea Generala a unui Club, cu o CONDUCERE DISCRETIONALA si singulara, cu de fapt anti democrata si pe bune HULITA Conducere DICTATORIALA , de neconceput in nicio tara a lumii civilizate ... Prietenii cu ochi albastri si cu ceva grade pe epoleti stiu bine ce zic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  07 Iunie 2019, 19:00

Bai iubitorilor de finanțator de ce nu răspundeti la întrebarea de ce fc fcsb 2003 SRL nu se numește Steaua dacă ia e Steaua .??? Cine îi interzice asta .?? Dar cetățeni vorbesc de limba romana și articulați , când lor le pui o întrebare. Și iei îți răspund cu alta întrebare , nai ce sa le ceri, atât pot iei academicienii ăștia *** lui jiji .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează