FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

După ce l-a învins pe Gigi Becali, Florin Talpan se ia de comandatul CSA Steaua: „Să-și dea demisia! Am vorbit cu Victor Pițurcă să vină!” » Vrea să conducă clubul + EXCLUSIV Reacția lui Bixi Mocanu

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 13:15

Florin Talpan a obținut azi o victorie importantă în duelul cu FCSB: Tribunalul București a decis că CSA Steaua are palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 2003.

Hotărârea nu e definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

După victoria de azi, Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, a avut un mesaj dur către colonelul Pompiliu Bixi Mocanu, șeful CSA Steaua, pe care l-a criticat și a spus că vrea să-i ia locul.

„Deși, la început, colonelul Bixi Mocanu părea că dă dovadă că e alături de mine în lupta cu FCSB, acesta și-a schimbat radical comportamentul și opinia față de mine, făcându-mi numai probleme și trimițând comisii de control. A formulat fel de fel de rapoarte împotriva mea, încercând să-mi ia din timpul prețios pe care-l dau pentru pregătirea dosarelor la instanțele de judecată.

Aduceți-vă aminte că pe 29 ianuarie aveam procesul pentru prejudiciu și domnul colonel Mocanu a trimis comisiile de control după mine pentru nu știu ce declarații am dat eu. Doar să mă intimideze să nu ajung la proces! Eu aveam emoții și mă pregăteam pentru proces și colonelul Mocanu a numit oameni care să mă verifice. Trăiesc o viață murdară la Steaua!

Aștept demisia lui Bixi Mocanu pentru că n-a promovat echipa. Să plece acasă toți, de la Bixi Mocanu până la ultimul responsabil! Dacă eram lăsat în 2016 să înscriu echipa și să mă ocup de ea în Liga 4, astăzi echipa era în Liga 2”, a declarat Florin Talpan pentru GSP.RO.

Florin Talpan: „Vreau să fiu comandatul CSA Steaua”

„Da, îmi doresc mult funcția de comandat al clubului Steaua! Am 18 ani aici și am dovedit ce pot să fac. Eu mi-am dorit foarte mult să vină Pițurcă la Steaua! Am discutat cu el, dar nu vor cei din Minister. Coloneul Bixi Mocanu să-și dea demisia!”, a adăugat Talpan.

Bixi Mocanu: „E subalternul meu”

Pompiliu Bixi Mocanu, comandatul CSA Steaua, a reacționat pentru GSP.RO și spune că Talpan nu-i poate cere demisia.

bixi pompiliu mocanu

„Să precizeze ce probleme i-am făcut. Eu am mesajele dânsului pe telefon în care spune că sunt cel mai bun comandant. Eu nu intru în discuții cu subordonatul meu, care nu poate merge la procese fără aprobarea mea, iar eu i-am dat-o de fiecare dată.

Dânsul uită că e consilier juridic, și nu manager sportiv. Vă dați seama la ce nivel de cultură militară e dânsul dacă-mi cere demisia? N-am ce să comentez. Sunt convins că la nivelul ministerului declarațiile dânsului vor fi preluate. Nu vreau să intru în polemică cu subalternul meu”, a declarat Bixi Mocanu pentru GSP.RO.

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut palmaresul: „Înseamnă că toți suntem nebuni și proști” » Cum e afectată FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Iulie 2019, 12:34
Postat de Dan Dumitrescu pe 05 Iulie 2019, 15:47

Se pare ca d-lui col. Bixi (am avut un bichon cu acest nume) ii place deosebit de mult branza de oaie. Comportamentul sau duplicitar miroase de la o posta a.....lup imbracat in oaie. Felicitari acestui brav luptator, Florin Talpan, si succes pe mai departe. Rar mai intalnesti in ziua de azi oameni cu asemenea caracter .

eu sunt curios cum de a ajuns in armata domnul Bixi! si colonel , pe deasupra! nu sunt in masura sa ii judec competenta insa sunt curios ce proptele a avut! un unchi de-al meu de a 7-a speta nu a putut face nici scoala de subofiteri pentru ca il chema ion ***! nu i-au dat voie, pur si simplu! pe power rangers Bixi cum l-au primit?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2376006625775421
Pap Miklós  •  06 Iulie 2019, 11:57

Talpan ce pagube te-a facut Becali in Europa este cunoscuta is datorita lui Becali!

dubluv
dubluv  •  06 Iulie 2019, 08:44
Postat de Dragos Bargaoanu pe 05 Iulie 2019, 20:35

Cum să te cheme Bixi????!!!! A tocat 2.000.000 de euro din bani publici și omulețul tot se ține cu dinții de scăunel!!! Domnul Talpan și-a dovedit competența profesională în procesele câștigate în fața lui Becali. Bixi să-și ia Fetițele Power Puff și să se ducă învârtindu-se! A fost numit comandant la Steaua numai ca să-l șunteze pe domnul Talpan și să-l ajute pe oier să ia palmaresul gratis! Procurorii militari dorm în bocanci!!!!

bine, Talpane

Vezi toate comentariile (67)
Comentează