FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CARMEN 0-1

CSA STEAUA - CARMEN 0-1 // FOTO Suporterii din Peluza SUD le-au cerut socoteală jucătorilor la vestiare! Alin Predescu le-a ținut piept, sub privirile jandarmilor

FOTO: Captură @TV Digi Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 18:17

CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, scor 0-1, și a ratat promovarea în Liga 3. Fanii din Peluza SUD, cei care au susținut de la început proiectul Armatei, le-au cerut socoteală fotbaliștilor la final.

După bătaia generală de la finalul partidei, în care ultrașii s-au luptat parte în parte cu forțele de ordine, punctul de atracție s-a mutat în zona vestiarelor stadionului din Regie. 

Un grup de fani steliști a purtat un dialog nu tocmai liniștit cu jucătorii lui Marius Lăcătuș. Alin Predescu, cel mai important jucător al Stelei, a fost cel care le-a ținut piept, sub privirile vigilente ale jandarmilor.

Carmen merge la baraj

Carmen București a avut un parcurs perfect în play-off, a câștigat toate cele trei meciuri, și va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3 împotriva câștigătoarei Ligii 4 din Călărași, Mostiștea Ulmu.

CLASAMENTUL FINAL

1. Carmen 11p
2.  CSA Steaua 9p
3. Progresul 2p
4. CS Dinamo 1p

Echipele au intrat în play-off cu următorul punctaj în funcție de locul ocupat în sezonul regulat: 1. Steaua 3 puncte, 2. Carmen 2 puncte, 3. Progresul 1 punct, 4. Dinamo 0 puncte.

Vezi și:

PROMOVARE ÎN LIGA 3 // VIDEO + FOTO CSA Steaua ratează pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3! Carmen merge la baraj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  02 Iunie 2019, 22:31
Postat de nelu_grasunelu pe 02 Iunie 2019, 19:19

VREM DREPTATE PENTRU STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUATI ECHIPA LUI BECALI !!!

Medicamente și abecedare tuturor!

hammerfell
hammerfell  •  02 Iunie 2019, 19:37

Pentru fiecare an ratat, trebuie sa sara peste o divizie ca altfel e gata stadionul si ei tot in liga a 4-a. Pana acum puteau fuziona cu o echipa de liga a treia, acuma au nevoie sa fuzioneze direct cu una de liga a doua. Daca s-o putea legal... daca nu, o sa fie echipa de liga a 4-a cu cel mai marfa stadion.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  02 Iunie 2019, 19:27

ce tupeu de cocalar are predescu asta :))))) Refuzat prin liga a-3a romaneasca , s-a gasit el mare fotbalist sa tipe la suporteri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează