FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CARMEN

CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

Reeditarea meciului CSA Steaua - Carmen va avea loc sâmbătă, într-un meci care se va disputa fără spectatori
Reeditarea meciului CSA Steaua - Carmen va avea loc sâmbătă, într-un meci care se va disputa fără spectatori

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 10:29

CSA Steaua a ratat calificarea la barajul din Liga 3, fiind învinsă în meciul decisiv de Carmen, 0-1. Înfrângerea a dinamitat situația de la clubul Armatei, iar Marius Lăcătuș și-a prezentat demisia din funcția de antrenor. 

Roș-albaștrii vor avea totuși ocazia revanșei, cele două echipe urmând să se înfrunte în finala Cupei României, faza pe București

Meciul CSA Steaua - Carmen se va juca sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul celor de la Juventus Colentina. Informația de ultim moment vine însă de la AMFB. În urma comitetului executiv de astăzi, s-a stabilit ca finala să se desfășoare fără spectatori!

Decizia vine pe fondul incidentelor de amploare care s-au petrecut duminica trecută, când ultrașii din Peluza Sud Steaua s-au dezlănțuit după ce echipa a ratat calificarea la baraj. Frustrați peste măsură din cauza rezultatului, aceștia s-au războit cu forțele de ordine, cu propriii jucători și chiar cu fotbaliștii celor de la Carmen. 

Vezi și: Marius Lăcătuș și-a depus demisia de la CSA Steaua » Reacția EXCLUSIVĂ a comandantului CSA: „E o opțiune personală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
105662257060988
Eugen Qy  •  08 Iunie 2019, 17:29
Postat de farauminsport pe 04 Iunie 2019, 11:36

Rusinea armatei romane si capusa sportului romanesc, CSA, inventie oribila a stalinismului, isi mai arata din nou fata hada, intr-un meci de cupa, impotriva echipei Carmen, pe care au desfiintat-o abuziv, brutal si ilegal in 1947, la ordinul Moscovei, aplicat de cozile de topor din subordinea Anei Pauker, mama devotata a aberatiei CSA!

Parintii tai stiu cat de rusinos aberezi ? .....sa iti fie rusine, tartore al haterilor romanesti ! Esti rusinea celor mai de jos ***! Pana si alora le e rusine cu tine.......dupa ultimul om, esti cel putin cu 100.000 de locuri mai jos !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

339145346649278
Florin Barbieru  •  05 Iunie 2019, 20:22

De ce nu spuneti.in titlu de ce se mai joaca odata, ma da *** mai sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1458492294198407
Niculae Marian  •  05 Iunie 2019, 19:24

Ștefan Iovan a condus antrenamentul de astăzi al roș-albaștrilor, iar la meciul de vineri din Cupa României faza pe București dintre CSA Steaua și Carmen pe bancă va fi tot Iovan. Si totusi cand se joaca, vineri ori sambata?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează