FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Marius Lăcătuș și-a depus demisia de la CSA Steaua » Reacția EXCLUSIVĂ a comandantului CSA: „E o opțiune personală”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 21:00

Marius Lăcătuș (55 de ani) și-a înaintat demisia din funcția de antrenor al echipei CSA Steaua. Ratarea promovării în Liga 3 a fost decisivă în hotărârea „Fiarei”.

CSA Steaua a ratat pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga a 3-a. Eșecul suferit ieri contra lui Carmen București, scor 0-1, a provocat un adevărat uragan în jurul echipei Armatei. Fanii au răbufnit, au atacat jucătorii și au cerut demisia tuturor oamenilor din club, de la antrenorul Marius Lăcătuș, până la comandantul CSA Bixi-Pompiliu Mocanu.

Legenda roș-albaștrilor pare să fi recepționat mesajul și nu a mai așteptat o întâlnire cu oamenii din conducere, dându-și demisia, afirmă cei de la ziare.com.

Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul CSA Steaua, a confirmat informația pentru GSP.ro: „Și-a prezentat demisia, e o opțiune personală. Dar ea trebuie analizată. Deocamdată așteptăm să facă raportul activității sale. Încă ne gândim. N-am analizat-o încă. Va fi analizată în consiliul de conducere sportivă. Vrem să avem o părere unanimă, pentru că «la cald» e ușor să iei decizii. Dacă se va întâmpla asta, managerii și cei care se ocupă de echipă se vor gândi și la un înlocuitor, vor veni cu propuneri”.

Narcis Răducan și Gabi Balint doriți în Ghencea

Șefii formației vor să se asigure că sezonul viitor își vor îndeplini obiectivul și vor promova în Liga 3. Pentru asta vor să aducă două nume importante din istoria Stelei. Gabi Balint ar urma să fie antrenor, iar Narcis Răducan manager general. Vezi AICI detalii!

Vezi și: 

Suporterii din Peluza SUD le-au cerut socoteală jucătorilor la vestiare! Alin Predescu le-a ținut piept, sub privirile jandarmilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
ray51
ray51  •  04 Iunie 2019, 10:46

Bine ca s-a terminat asa. Laca s-a transformat mult fizic de cand este singur prin Bucuresti. Sa ia o pauza langa nevasta si copii.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  04 Iunie 2019, 10:34
Postat de Eugen Qy pe 04 Iunie 2019, 07:55

Scuza-ma dar esti ori platit sa faci propaganda anti STEAUA ori esti dintre aceia care ar desfiinta SPORTUL ROMANESC in intregime, la TOATE DISCIPLINELE, fiindca TOATE CLUBURILE AU FOST ORI INFIINTATE, in timpul Comunismului, ori AU AVUT APROBAREA CC al PCR pentru continuarea activitatii sportive... ce-i drept doar Viitorul Constanta e aparut in actualele vremuri dar si el este o creatie a unuia dintre fotbalistii de marca ai acelorasi TIMPURI pe care le dispretuiesti cu adevarata manie neoproletara !!!

Care Steaua,ca voi sunteti Csa Steaua Bucuresti? Nu aveti nici o legatura cu echipa din 47,voi aveti 2 ani de existenta si probabil anul asta o sa dispareti odata cu psd-ul!

105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iunie 2019, 08:15
Postat de Servinston Patrunjel pe 03 Iunie 2019, 21:36

Ce prostie umana...sa ocupi locul 1 in grupa si sa nu promovezi mai departe. Cine a intocmit aceasta formula...destept om, n-ai ce zice.

Ce iti spune tie TUDOR, fost cunoscut arbitru si actual sef al Comisiei Municipale de Fotbal Bucuresti, personaj care este propus sa lucreze la fc fcsb ? Pentru care merite ? Se stie !!! Nu conteaza ca ai castigat DETASAT Liga a4a ci conteaza jocul direct din playoff cu urmaritoarea, sustinuta frenetic de "celebrul" gb cu care esti intr-o disputa la fel de celebra, pentru ca ti-a furat echipa si a trecut-o pe numele lui, dandu-se initial drept "MECENA" !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează