FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0

CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0 // VIDEO Marius Lăcătuș cheamă lumea alături de proiectul Armatei: „Sunt sigur că se va întâmpla asta dacă promovăm”

Bucurie fără margini și o horă a bucuriei roș-albastre. CSA Steaua a învins-o pe CS FC Dinamo la scor de neprezentare // FOTO: Cristi Preda
Bucurie fără margini și o horă a bucuriei roș-albastre. CSA Steaua a învins-o pe CS FC Dinamo la scor de neprezentare // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 19:28

Marius Lăcătuș, antrenorul celor de la Steaua, a fost extrem de bucuros la finalul partidei în care roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 în derby-ul cu CS FC Dinamo, din Liga 4. 

La finalul partidei, „Fiara”, care recent a împlinit 55 de ani, a subliniat importanța faptului ca proiectul Armatei să beneficieze de tot mai mulți susținători. 

„Dacă vom promova, normal că vom juca pe noul stadion din Ghencea. Tot cartierul își dorește să vină la meci pe noul stadion, chiar dacă unii merg și la meciurile FCSB-ului. În cazul în care noi vom promova, lumea va veni din ce în ce mai mult alături de noi”, a spus Marius Lăcătuș. 

Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 4, cu 61 de puncte, 6 mai multe decât Carmen București și 10 peste rivala CS FC Dinamo.

Vezi și: Steaua a umilit-o pe Dinamo în duelul cu parfum de derby din Liga 4 » Echipa lui Marius Lăcătuș, tot mai aproape de promovareAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Aprilie 2019, 12:48
Postat de right_wing_resistance_romania pe 08 Aprilie 2019, 11:03

Prietene...nu sunt banii tai! De ce nu te plangi de CSM Bucuresti? acolo nu sunt banii tai? CS Ploiesti, CS Dinamo, CS Rapid...acolo nu sunt banii tai? Singurii bani publici investiti in Steaua, echipa de seniori, au fost bagati in infrastructura: Autocar, Terenuri, tribune mobile (datorita carora, CSA Steaua incaseaza 36.000 de euro anual- 1200 de abonamente x 30 euro x 2 ani = 72.000 de euro pentru o investitie de 4000 euro -> investitie excelenta ). Nu mai vorbiti tampenii. Echipamentele sunt venite de la Joma si celalalt producator cu care CSA a obtinut sponsorizare, alti 50.000 de euro vin de la sponsorul principal, 20.000 de euro vin de la AS 47, al doilea sponsor al echipei. Steaua si-a facut bugetul pe anul acesta incasand biletele de la meciul cu Academia Rapid, 90.000 de euro dupa ce si-a platit cheltuielile cu chiria stadionului, catering si firma de paza. Cat despre celelalte sectii, stai ca la tenis ai doua jucatoare ale CSA-ului in top 100 WTA, la tenis de masa ai pe Elisabeta Samara, veterana echipei feminine a Romaniei si campioana europeana de N ori. La Baschet unde acuzi...pai cum faci ca a jucat in play-off-ul national si in cupele europene pana anul trecut. La handbal ii face fata lui Dinamo care a jucat optimi de Champions League, la Rugby campioni, Polo campioni, volei masculin/femini, ambele echipe sunt in top 3. Iti place cand te uiti la olimpiade si canta imnul? Crezi ca este datorita ciobanului?

prietene, bugetul armatei este asigurat din banii platiti de contribuabili la bugetul de stat! nu mai bate campii, doar ce au anuntat un buget de 1 milion de euro anual din banii armatei!poate imi zici acum ca armata se autofinanteaza, ca sa si rad un pic! si sunt de acord cu tine,anomalia nu este numai cazul CSA Steaua ci la toate cluburile departamentale ! faptul ca va certati toata ziua in media va expune pe voi mai mult, dar ai dreptate, nu e normal ca csm ii da lui Neagu 20 de mii de euro salariu din banii primariei! atat timp cat nu exista o lege clara a sportului care sa permita alocarea de bani de la bugetul de stat prin primarii, armata, ministerul de interne sau mai stiu eu, astfel de proiecte nu trebuie sa existe! si mai sunt de acord ca ar mai trebui si sa existe o lege clara in cazul privatilor care preiau cluburi precum ciobanul!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  08 Aprilie 2019, 11:10
Postat de undergrant pe 07 Aprilie 2019, 00:19

Ca sa ciuguleasca si el un salariu, Fiara promite orice pe bani publici. Dar idioti fanatici care sa-l asculte exista din ce in ce mai putini. Sunt copiii de subofiteri din Armata si Securitate, ***, si sunt impartiti in doua cete: cei care cred ca *** generos cu sinistratii este noul Mesia, si cei care cred ca Valentin Ceausescu era/este un om bun, care doreste binele muncitorilor si al familiilor lor, si nicidecum nu s-a gandit doar la folosul lui de *** gretos cu facultate...

Lacatus ciuguleste un salariu? Daca te interesai, aflai ca Lacatus are un salariu de 2500 de ron (WOW! Risipa din banul public). Nu ii ajunge nici sa-si plateasca gazele sau lemnele la casa de de vacanta pe malul marii pe care o are in Spania. Sa comparam cu salariile lui Pancu sau Niculae de anul trecut? De unde veneau mai exact acei bani? Au picat din cer?

suporterucv
suporterucv  •  08 Aprilie 2019, 11:09

Ce ironia sortii...sa te reintalnesti si sa concurezi pt promovare, dupa 70 si ceva de ani, cu echipa desfiintata de bolsevici, ca sa-ti faca tie - echipa armatei - loc direct in liga 1 !! Istoria asta..:)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează