FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0

CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0 // VIDEO + FOTO Steaua a umilit-o pe Dinamo în duelul cu parfum de derby din Liga 4 » Echipa lui Marius Lăcătuș, tot mai aproape de promovare

CSA Steaua - CS FC Dinamo // FOTO: Cristi Preda +37   FOTO
CSA Steaua - CS FC Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 18:55

CSA Steaua nu a mai repetat pașii greșiți din sezonul precedent și a învins-o categoric pe CS FC Dinamo, scor 3-0, în confruntarea cu parfum de derby din Liga 4.

Partida a început cu recitalul ultrașilor din Peluza Sud Steaua, care au creat o atmosferă irespirabilă pe Terenul 5 din Complexul Ghencea. Îmbrăcați în negru, aceștia au pregătit o coregrafie comemorativă în memoria unui camarad plecat dintre ei în urmă cu 10 ani. Nu au lipsit nici materialele pirotehnice și scanările împotriva lui Dinamo.

dominare totală

Dinamoviștii nu au contat aproape deloc pe teren, fiind sufocați de presingul avanasat al echipei lui Marius Lăcătuș. 

Primul gol, precedat de penalty-ul ratat de Răsdan în startul mecului, a venit în minutul 35, când dinamovistul Zaharia și-a introdus mingea în proprie poartă, după o neînțelegere în lanț în apărarea roș-albilor.

Confuzie la golul trei

După pauză, Steaua a tranșat repede partida. Robu a înscris superb, în minutul 48, printr-un voleu plasat din interiorul careului, iar Medeiros a închis tabela în minutul 71, cu un șut din unghi.

Au fost momente de confuzie la golul 3 al steliștilor, după ce mingea a intrat în poartă și a ieșit printr-o zonă în care plasa era ruptă. Arbitrii au elucidat repede misterul, iar golul a fost validat.

csa steaua 3 +38 FOTO

Meciul s-a încheiat pe ritmurile spectaculoase ale galeriei steliste, care a cântat fără oprire tot meciul. După meci, ultrașii au dat recital alături de jucători.

S-a terminat 3-0 pentru Steaua, care se îndreaptă cu pași repezi spre promovarea mult visată. Roș-albaștrii sunt lideri, cu 61 de puncte, 6 mai multe decât Carmen și 10 peste rivala Dinamo.

CSA Steaua - CS FC Dinamo 3-0
Au marcat: Zaharia ag. '35, Robu '48, Medeiros '71

  • Stelistul Răsdan a ratat un penalty în minutul 6

CSA Steaua: Iancu - Iordache, Nițu, Stoica, Caetano - Dimitrie, Râsdan, Gheorghiță, Predescu - Medeiros, Robu

Dinamo: Vladimir - Anghel, Vl. Andrei, Dumitru, Stanca - Zaharia, Ivan, Ioniță, G. Gheorghe - Stan, Dinu

Vezi aici cele mai tari momente de la stadion, imortalizate de reporterii Gazetei:

Marius Lăcătuș a fost aniversat de fanii Stelei:

Susținătorii roș-albaștrilor, aproximativ 2.000 la număr,  au creat o atmosferă spectaculoasă încă din startul meciului: 

update 17:00

Fanii roș-albaștrilor s-au războit cu forțele de ordine, nemulțumiți că aproximativ 500 de fani sunt încă în afara stadionului. 

UPDATE 16:25

Jucătorii lui Dinamo au ieșit la încălzire. Jandarmii și-au făcut și ei apariția în jurul vestiarelor și i-au însoțit pe „câini” spre suprafața de joc.



2.000de suporteri steliști au fost prezenți la meci

 

Citește și:

EXCLUSIV CSA Steaua și CS FC Dinamo joacă pentru promovare fără loviturile promise! Marius Niculae nu vine, Marius Pena e în stand-by

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
106018077065994
Monica Marin  •  07 Aprilie 2019, 16:17

Steaua a fost si este echipa armatei.Echipa din L1 este o formatie a unui proprietar de oi.Steaua adevarata este antrenata de Lacatus iar juniorii de alti fosti fotbalisti stelisti.Terenul de joc apartine echipei militare.Cand te duci la antrenamentele echipelor de juniori pana la cea de seniori si vezi antrenorii acestora ti se face pielea de gaina,sunt fostii mari jucatori care au castigat CCE...

806007372830128
Cristian Grozea  •  07 Aprilie 2019, 10:14

Iar promovați clona asta ***? Steaua este in prima ligă, diletanților!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

powerdinamo
powerdinamo  •  07 Aprilie 2019, 09:50

Ba de ce nu s-a oprit mingea in plasa la golul trei?????????????

Vezi toate comentariile (45)
Comentează