FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - CS FC DINAMO

EXCLUSIV Derby în L4 fără vedete » CSA Steaua și CS FC Dinamo joacă pentru promovare fără loviturile promise! Marius Niculae nu vine, Marius Pena e în stand-by

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 14:34

CSA Steaua și CS FC Dinamo se vor întâlni weekend-ul următor în derby-ul Ligii 4. Suporterii ambelor formații se așteptau să-i vadă pe teren pe Marius Pena (33 de ani) și Marius Niculae (37 de ani), ambii jucători cu experiență, dar lucrul acesta nu se va întâmpla.

Fostul vârf de la Oțelul Galați, Marius Pena, era anunțat în urmă cu 8 zile de Asociația Steliștilor 1947 ca fiind noul atacant al roș-albaștrilor, însă acesta n-a semnat contractul nici până-n ziua de astăzi. 

„Am fost săptămâna trecută în Ghencea, dar nu am semnat încă. La mine e altceva. E legat de niște probleme persoane. Sunt niște discuții, să vedem dacă se vor concretiza. Am văzut și eu informația din presă cu Marius Niculae, dar nici la el nu cred că e ceva oficial”, a declarat Pena pentru GSP.ro.

marius pena
Asociația Steliștilor anunța transferul lui Marius Pena în Ghencea

Nici Niculae nu merge la Dinamo

Nici Marius Niculae, cel despre care s-a spus că va merge la echipa lui Nicolae Badea din Liga 4, n-a semnat cu dinamoviștii.

Conform surselor GSP.ro, Marius Niculae nu vrea să mai revină în fotbal, nici măcar la nivel de Liga 4. În plus, în ultima vreme s-a discutat despre transferurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac la Dinamo, însă nici cei doi nu vor îmbrăca tricoul alb-roșu al echipei lui Nicolae Badea.

Marius Niculae s-a retras din fotbal în 2015 pe când evolua pentru Dinamo din Liga 1. „Săgeată” a mai evoluat în Ștefan cel Mare în alte două perioade: 1996-2001 și 2008-2012.

Luptă strânsă la promovare

CSA Steaua e lider în Liga 4, cu 55 de puncte, în timp ce Dinamo e pe poziția secundă, cu 51 de puncte. În play-off se califică primele patru formații. Echipa care va termina sezonul regulat pe locul 1 va începe play-off-ul cu 3 puncte, echipa de pe locul secund va avea două puncte, formația de pe locul 3 va avea un singur punct, iar ultima echipă calificată va începe cu zero puncte.

clasament liga 4

clasament l4

Citește și:

Buget de 20 de milioane de euro pentru CSA Steaua! Clubul Armatei depășește CSM București și devine cel mai bogat din sportul românesc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1745flo
1745flo  •  30 Martie 2019, 19:55
Postat de Anton Pan pe 30 Martie 2019, 16:50

Cățeii stirbi precum dinamovist 1948 se lauda cu anul fondării clubului abominabil al miliției și securitatii! Băieții ăștia obișnuiți cu bătăile din beciuri, cu arestarea adversarilor și arbitrilor continua sa existe, legătura direct de miliție, cu toate ca ar fi trebuit sa fie de mult desființați ! E normal ca penibilii puerili din circul canin Pch sa simpatizeze cu cealaltă oribilitatea sovietica, CSA , creată de bolșevici cu un an înaintea lor. Sunt frați cu părinți comuni: Stalin și Pauker, normal ca se iubesc la infinit!

Cred ca si acum mai ai atarnata in cuier vesta aia rosie, amintire de la cea mai mare pacaleala la nivel global, luata vreodata de suporterii vreunei echipe!

herman25
herman25  •  30 Martie 2019, 17:53
Postat de Anton Pan pe 30 Martie 2019, 17:14

Milițianul continua patrula pe net! O fi in misiune!!! Cum spuneam existenta lor trista, jalnica, se rezuma la Steaua! La incendierea peluzei, la aclamata lui maccarone, la strecurați pe sub gard la meciurile de CL, ManCity și Guardiola !!! Altceva in fotbal nu mai au milițienii, decât pe Steaua!!! Doar Dinamo București cel mai prost banc cu milițieni ești!!!

Te faci de ras viorele, macar esti platit suficient?

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  30 Martie 2019, 17:31

forta dinamo

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close