FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua // Daniel Oprița ia primele măsuri! Aduce trei jucători experimentați

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 13:26

Daniel Oprița (37 de ani), noul antrenor al CSA Steaua, și-a intrat deja în rol și a anunțat trei transferuri importante în Ghencea.

După ce au ratat promovarea în Liga 3 de două ori la rând, suporterii Stelei au acuzat conducerea clubului că nu a adus jucători cu experiență.

Noul antrenor a luat în calcul acest aspect, vorbește deja de transferul a trei fotbaliști cu experiență și speră să nu se limiteze doar la aceștia:

  • Liviu Băjenaru (36 de ani), ultima dată la Turris Turnu Măgurele, în Liga 3
  • Robert Elek (31 de ani), ultima dată la Sportul Snagov, în Liga 2
  • Cristian Dănălache (36 de ani), ultima dată la Sportul Snagov, în Liga 3

„Trebuie să vorbim de jucători. Am o listă. În clipă de faţă mai sunt nouă jucători care au contract cu Steaua, o să fac şi o evaluare. Îmi doresc să mai aduc şi câţiva jucători cu nume, ca să facă diferenţa, care au fost şi în Liga 1.

Băjenaru, Elek și Dănălache sunt jucători cu experienţă, care pot face diferenţa. Aş mai fi putut să aduc jucători cu experienţă la nivelul ligii a doua, dar e târziu, şi-au găsit angajamente. Poate în iarnă”, a spus Daniel Oprița, potrivit ProSport.

VEZI ȘI:

Gigi Becali aruncă bomba: „Anghel Iordănescu ar putea prelua CSA Steaua!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  11 Iulie 2019, 15:19

Hai Steaua !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează