FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua nu renunță la procesul cu Academia Rapid! Anunț categoric făcut în această dimineață : "Mergem la FRF! Nu ne oprim"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 14:06

Cristian Petrea, comandantul Clubului Sportiv Steaua, a vorbit despre situația echipei de fotbal și a spus că CSA va merge la FRF pentru a contesta dreptul de joc al celor 5 fotbaliști de la Academia Rapid: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlad și Petre Goge.

"Suntem triști pentru că timp de un an de zile am investit mult suflet. Dar așa e sportul. Noi vom continua, nu ne oprim după un an. Acest proiect trebuie să ajungă în Liga 1, să joace pe noul stadion. Nu ne vom opri până nu ne îndeplinim obiectivul.

Astăzi voi discuta cu domnul Talpan. După ce vom primi, probabil azi, confirmarea deciziei de la AMFB, vom ataca la FRF. Vom continua proiectul unde va fi cazul. Dacă vom avea câștig de cauză, vom juca în Liga a 3-a, dacă nu, vom evolua în Liga a 4-a.

Avem mai multe procese acum cu Gigi Becali. Dorim ca justiția să ne dea dreptate. Cel mai important este să recuperăm prejudiciul de 37 de milioane de euro", a declarat Cristian Petrea la Pro X.

Citește și: Verdictul Comisiei în privința contestației lui Talpan împotriva Rapidului » Scandal în sală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
stoichkov10
stoichkov10  •  08 Iunie 2018, 00:34
Postat de rurik11 pe 07 Iunie 2018, 16:50

Asa cum nu vrem sa vedem profesori avand relatii cu elevi sau preoti beti sau afemeiati tot la fel vrem sa vedem militari care nu fac circ si respecta haina militara cum ar trebui. Talpan si Petea ar trebui exclusi din armata si dati in judecata pentru prejudicii grave aduse imaginii armatei romane. Amandoi ar trebui sa infunde puscaria pe viata pentru faptele lor fara posibilitatea eliberarii conditionate.

ba. e bine ca vorbesti cu tine. restul...

1495745560688479
Legionarul Rapid  •  07 Iunie 2018, 18:42

CSA echipa finantata din bugetul de stat cu ministru PSD face procese la toata lume. Academia Rapid sustinuta doar moral de catre Primaria sector 1 e adevarat cu primar PSD dar documentele arata ca Primaria nu a bagat niciun Euro in echipa de fotbal iar bugetul a fost asigurat de SPONSORI si firme private ! Pai cine este echipa partidului mai mojicilor , Rapidul care a beneficiat doar de bani privati iar tALPAN CONTESTA CA JUCATORII SUNT PLATITI DIN ASA CEVA SAU CSA care toti banii au provenit din bugetul de stat iar jucatorii au beneficiat de salarii platite din banii romanilor ?

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Iunie 2018, 18:38

Afara cu talpan din armata.face de rusine haina militara

Vezi toate comentariile (53)
Comentează