FOTBAL  »  LIGA 4  »  MARCA STEAUA

CSA Steaua reacționează după propunerea de împăcare cu Gigi Becali: „Îi asigurăm pe suporteri că vom duce mai departe istoria”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 18:11

CSA Steaua a reacționat după ce Dumitru Dragomir s-a oferit să intermedieze o împăcare între clubul Armatei și Gigi Becali și i-a cerut patronului FCSB să plătească 3 milioane de euro pentru marca și numele Steaua. (Detalii AICI

Într-un comunicat de presă, conducerea CSA Steaua spune că nu a fost consultată cu privire la acest subiect. 

Conducerea CSA Steaua București nu a fost solicitată pentru consultări pe subiectul mărcii ori palmaresului sportiv al echipei Steaua București.

Reiterăm poziția, exprimată în repetate rânduri, că evoluția demersurilor legate de valorificarea mărcii Steaua București nu este dictată de decizii arbitrare, ci de stricta aplicare, cu bună credință, a legii, în urma deciziei definitive a ICCJ în acest caz, care a creat obligații legale ce nu pot fi ignorate sau amânate. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București rămâne consecvent proiectelor sale și îi asigură pe suporterii stelişti că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generaţii întregi de sportivi şi că, prin demersurile sale, va continua tradiţia fotbalistică roş-albastră”, susține conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua. 

Citește și: 

Situație jenantă la FCSB! Gnohere și Vali Crețu aproape să încalce o regulă absurdă: „Te rog frumos, nu știam că nea Gigi nu ne dă voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
815309251857881
Popa George  •  25 Septembrie 2019, 14:14

sa va duceti cu tot cu iccj-u vostru,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  25 Septembrie 2019, 09:56
Postat de criss_alex09 pe 25 Septembrie 2019, 00:37

Nu aveti bani sa zugraviti vestuario dar sa Tuenti o echipa de formal profesionista ca in liga a 4 a le esti mermelada jucatorilor

Copile, pune mana pe carte ca esti ***. Jiji nu o sa-ti aduca nimic bun in viata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  25 Septembrie 2019, 08:41

Ha ha. Comunicatul asta parca vine de la Ilie Ceausescu. A venit si timpul vostru sa intrati in istorie. Dar ar fi bine sa si stati acolo. , nu sa mai cheltuiti milioane din banii publici. Mindria voastra patriotica , cultivata la Invatamintul politic ( adica pregatirea politica) , nu prea are nici o baza. La pregatirea de lupta ati fost praf.In 1989 ati fost de tot risul, v-ati omorit intre voi sau ati omorit oameni nevinovati.Daca ar fi ceva decenta si creier, trebuia sa cam tineti gura inchisa. Dar "prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul". O sa vina ea vremea sa va taie salariile si pensiile nesimtite pe care le aveti voi, marii "eroi" nationali .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează